Prati nas

Vijesti

I lova i kupanje

Umirovljenici, Spar vas vodi na more, nudi ručnik i kremu, ali…

Spar je ovih dana istaknuo posebnu ponudu za umirovljenike – nudi im ručnik, kremu za sunčanje i rad na moru. Riječ je o oglasu za posao pod naslovom ‘Sa Sparom na more’.

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

Spar je ovih dana istaknuo posebnu ponudu za umirovljenike – nudi im ručnik, kremu za sunčanje i rad na moru. Riječ je o oglasu za posao pod naslovom „Sa Sparom na more“

Podsjetimo, ovaj trgovački lanac je među prvim iskoristio mogućnost zapošljavanje umirovljenika na pola radnog vremena, uz, izvijestili su, jak odaziv umirovljeničke radne snage.

Za rad u Dalmaciji, Istri i Primorju traže se blagajnice, prodavači, mesari, kuhari i pekari. Uz plaću se nudi i topli obrok te 20-satni radni tjedan. Putni troškovi i gradski prijevoz su plaćeni. O smještaju istaknuti oglas ništa ne govori.

foto: Sandro Bura

Uz to Spar garantira i slobodno vrijeme za kupanje, dva slobodna dana tjedno, isplatu u prvom tjednu sljedećeg mjeseca i rad u dinamičnom okruženju. Adresa za slanje životopisa jest [email protected].

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.