Prati nas

Mozaik

Uspomena na dragog prijatelja

Pepeo vašeg ljubimca pretvaraju u divne staklene privjeske

Privjesci su najčešće izrađeni u obliku mačje ili pseće šapice i mogu se nositi na ogrlici ili kao broš na odjeći. Također, može se birati i boja ovog znakovitog ukrasa.

Objavljeno

|

foto: Fabricio Trujillo/Pexels

Svi vlasnici kućnih ljubimaca to će vam potvrditi: gubitak ljubimca može biti jednako bolan kao i gubitak člana obitelji. Naši vjerni prijatelji uvijek su uz nas, vole nas, tješe i uveseljavaju nam život pa ne čudi da odlazak životinjskog prijatelja izaziva jednaku tugu kao i odlazak onog ljudskog.

Mnogi bol pokušavaju prevladati ili barem malo umanjiti organiziranjem posebnih ispraćaja za svoje ljubimce, a nisu rijetke ni situacije u kojima urna s pepelom preminolog ljubimca zauzima počasno mjesto na vitrini u dnevnom boravku.

No jedna je tvrtka iz grada Davenporta u američkoj državi Idaho, došla na sjajnu ideju koja će neutješnim vlasnicima preminulih kućnih ljubimaca pružiti barem malo utjehe. Naime, oni od pepela ljubimca izrađuju divne staklene privjeske tako da fizički podsjetnik na svojeg najboljeg životinjskog prijatelja uvijek možete nositi sa sobom.

Privjesci su najčešće izrađeni u obliku mačje ili pseće šapice i mogu se nositi na ogrlici ili kao broš na odjeći. Također, može se birati i boja ovog znakovitog ukrasa.

Korisnici koji žele ovakvu uspomenu na svojega ljubimca, tvrtki moraju donijeti ili poštom poslati malu količinu pepela svojeg ljubimca te navesti kakav oblik i boju privjeska žele. Za oprilike stotinu dolara, vaš neprežaljeni ljubimac može uvijek biti uz vas.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.