Prati nas

Show

#hrvatske tragedije

Potresno: Uzvanici na predsjedničin prijem stigli neklimatiziranim autobusom, mokri i znojni

U autobusu nije bilo klime pa su pripadnici društvene elite pred predsjednicu došli znojni i povenuli.

Objavljeno

|

foto: Facebook

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović održala je svečani prijem povodom Dana državnosti. Na Pantovačku su se tako okupili uglednici i poznati građani te neki manje poznatiji; od sportaša, preko glumaca, političara do zvijezda glazbenih reality emisija.

Velik dio njih krenuo je ZET-ovim autobusom bez klimatizacije i to u najtoplijem dijelu dana kada se Zagreb pretvara u uzavreli kotao uz temperatura zraka koja premašuje 30 °C. Među njima je bio i Dino Jelusić, mladi mentor iz HTV-ove emisije Zvijezde pjevaju. Putem društvenih mreža zabavno je izvijestio javnost da ide put predsjedničkih dvora te da se svi ‘selebritiji’ voze u tim nehumanim uvjetima.

U paklenom autobusu bila je i glumica Anja Šovagović Despot koja se nadovezala na Dininu izjavu i rekla kako svi u autobusu izgledaju kao “potpuni jadnici” jer su mokri i znojni. “Znači ovo je strašno”, zaključio je Jelusić na kraju snimke.

Što se samog prijema tiče, nakon što su državnu himnu izvele sestre Husar, društvena elita uživala je u pjesmi “Dolazak Hrvata“ Marka Perkovića Thompsona i pjesmi “Croatio ponosna u duši“, Nenada Ninčevića i Branimira Kopitovića. Ta dva domoljubna glazbena broja izveo je uniformirani Tomislav Kreš, mladi pjevač iz HTV-ove emisije “A strana” uz Jazz orkestar Hrvatske vojske. 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.