Prati nas

Mozaik

Kad je djed napredniji od majke

Djed opleo po bezosjećajnoj kćeri koja se odrekla sina jer je gej

‘On je takav rođen i to nije izabrao kao što nije izabrao da bude ljevak. Međutim, ti si odabrala da ga povrijediš, da budeš nazadna i zatucana. ‘

Objavljeno

|

foto: Pexels

Ovo je jedna od onih vijesti koja vam može vratiti vjeru u ljude. Naime, jedan je djed napisao potresno pismo svojoj kćeri koja se odrekla vlastitog sina nakon što joj je priznao da je gej, piše Independent.

Nakon hrabre odluke da se povjeri majci, Chad je doživio najgore razočaranje u životu: odbacivanje vlastite majke koja je njegovo ponašanje nazvala “groznim i neprirodnim”. No tada se u priču uključio Chadov djed i svojim joj pismom razjasnio neke stvari. Evo tog pisma:

“Draga Christine, jako sam razočaran tobom kao kćeri. U pravu si kad kažeš da je naša obitelj osramoćena, ali griješiš u vezi s tim o kakvoj se sramoti radi. Izbacivanje Chada iz kuće jer ti je priznao da je gej je jedina grozna stvar ovdje. Ne postoji ništa neprirodnije na ovom svijetu od roditelja koji odbaci vlastito dijete.

Jedina pametna stvar koju sam od tebe čuo je kad si rekla da ‘nisi odgojila sina da bude gej’. Naravno da nisi! On je takav rođen i to nije izabrao kao što nije izabrao da bude ljevak. Međutim, ti si odabrala da ga povrijediš, da budeš nazadna i zatucana. I s obzirom da se tu sad bavimo odricanjem od vlastite djece, mislim da je dobar trenutak da ti kažem zbogom. Imam fantastičnog unuka kojemu ću se posvetiti i nemam vremena za bezosjećajnu kuju od kćeri. Ako pronađeš malo mjesta u svom hladnom srcu, nazovi nas. Tvoj tata.”

Djedovo pismo je podijeljeno na Imguru nakon čega je ubrzo postalo viralni hit.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.