Prati nas

Vijesti

Jače od nje

Engleska umirovljenica (68) nazvala hitnu pomoć pa seksualno zlostavljala bolničara

Dok joj je bolničar pokušavao izmjeriti tlak, počela ga je milovati po koljenu i nogama.

Objavljeno

|

Kako oženiti sina
Ilustracija (foto: Anthony Metcalfe/Unsplash)

Christine Roles (68) iz britanskog Flixtona završila je u registru seksualnih prijestupnika. Naime, umirovljenica je 24. travnja prošle godine nazvala hitnu medicinsku pomoć tvrdeći da je nezgodno pala u stanu. Dok ju je radnik hitne pomoći zbrinjavao, uhvatila ga za međunožje i upitala: “Koliki ti je?”

Mediji nisu objavili ime žrtve, no iz spisa mančesterskog Magistratskog suda vidljivo je da ga je i dalje pokušavala dodirivati nakon što joj je odgurnuo ruku s intimnog područja. Pohotnica je tijekom suđenja opovrgavala napad, branila se čak i gubitkom pamćenja, no sud je odlučio da joj je mjesto u knjizi seksualnih napadača.

Izvješteno je da Christine ima već povijest nepotrebnog zvanja hitne pomoći i alkoholiziranja, iako se za vrijeme napada činila trijeznom. Dok joj je bolničar pokušavao izmjeriti tlak, počela ga je milovati po koljenu i nogama. “Kada sam je upozorio da se nedolično ponaša i upitao što radi, rekla mi je da pokušava vidjeti hoću li poskočiti”, svjedočio je napadnuti. Nakon što joj je objasnio da se ne smije tako ponašati, zagrabila ga je za međunožje. Pregled nije pokazao ozljede niti potrebe za zvanjem medicinskog osoblja.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.