Prati nas

Show

Raskošno

I u 59. godini Alka oduševljava toplesom, izgleda senzacionalno!

Iako je više puta priznala da se užasava starenja, komentari na društvenim mrežama dokazuju da joj zub vremena nije naškodio.

Objavljeno

|

Alka Vuica (foto: Instagram)

Baš poput nekadašnje vjesnice ljeta, talijanske seks bombe Sabrine Salerno poznate po hitu Boys (Summertime Love), hrvatska kantautorica Alka Vuica izronila je iz bazena pokazujući raskošno poprsje.

“Najbolji kupaći kostim je toples.” Poruka je to koju je objavila uz niz zanosnih fotografija koje su zabilježile te sretne trenutke. U samo desetak sati, ova smjela objava prikupila je više od 700 lajkova na Instagramu.

Iako je više puta priznala da se užasava starenja, komentari na društvenim mrežama dokazuju da našoj pjevačici zub vremena nije naškodio. Dapače!

Alka jeproslavila 58. rođendan  u krugu prijatelja uz janjetinu, ćevape i domaće kolače, potvrdila je nedavno za Story. “Obožavam slaviti rođendane i družiti se s ljudima koje volim i koji vole mene. Sebe bih definitivno opisala kao party woman. Starenja se užasavam, ali što ću kada je ono dio prirodnog životnog tijeka”, kaže glazbenica.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.