Prati nas

Show

Raskošno

I u 59. godini Alka oduševljava toplesom, izgleda senzacionalno!

Iako je više puta priznala da se užasava starenja, komentari na društvenim mrežama dokazuju da joj zub vremena nije naškodio.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Alka Vuica (foto: Instagram)

Baš poput nekadašnje vjesnice ljeta, talijanske seks bombe Sabrine Salerno poznate po hitu Boys (Summertime Love), hrvatska kantautorica Alka Vuica izronila je iz bazena pokazujući raskošno poprsje.

“Najbolji kupaći kostim je toples.” Poruka je to koju je objavila uz niz zanosnih fotografija koje su zabilježile te sretne trenutke. U samo desetak sati, ova smjela objava prikupila je više od 700 lajkova na Instagramu.


Iako je više puta priznala da se užasava starenja, komentari na društvenim mrežama dokazuju da našoj pjevačici zub vremena nije naškodio. Dapače!

Alka jeproslavila 58. rođendan  u krugu prijatelja uz janjetinu, ćevape i domaće kolače, potvrdila je nedavno za Story. “Obožavam slaviti rođendane i družiti se s ljudima koje volim i koji vole mene. Sebe bih definitivno opisala kao party woman. Starenja se užasavam, ali što ću kada je ono dio prirodnog životnog tijeka”, kaže glazbenica.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP