Prati nas

Show

Raskošno

I u 59. godini Alka oduševljava toplesom, izgleda senzacionalno!

Iako je više puta priznala da se užasava starenja, komentari na društvenim mrežama dokazuju da joj zub vremena nije naškodio.

Objavljeno

|

Alka Vuica (foto: Instagram)

Baš poput nekadašnje vjesnice ljeta, talijanske seks bombe Sabrine Salerno poznate po hitu Boys (Summertime Love), hrvatska kantautorica Alka Vuica izronila je iz bazena pokazujući raskošno poprsje.

“Najbolji kupaći kostim je toples.” Poruka je to koju je objavila uz niz zanosnih fotografija koje su zabilježile te sretne trenutke. U samo desetak sati, ova smjela objava prikupila je više od 700 lajkova na Instagramu.


Iako je više puta priznala da se užasava starenja, komentari na društvenim mrežama dokazuju da našoj pjevačici zub vremena nije naškodio. Dapače!

Alka jeproslavila 58. rođendan  u krugu prijatelja uz janjetinu, ćevape i domaće kolače, potvrdila je nedavno za Story. “Obožavam slaviti rođendane i družiti se s ljudima koje volim i koji vole mene. Sebe bih definitivno opisala kao party woman. Starenja se užasavam, ali što ću kada je ono dio prirodnog životnog tijeka”, kaže glazbenica.

.

Show

Matija Vuica proslavila 61. rođendan objavom fotografije iz gimnazijskih dana

Vuica je rođena 19. srpnja 1958. godine u Metkoviću. Pjevačku karijeru započela je sa grupom Trotakt projekt 1981. godine. Alternativni rock novovalnog prizvuka kojeg je sastav njegovao, te poseban imidž, svrstao ih je u kultne sastave 1980-ih godina.

Objavljeno

|

Autor

Pjevačica i modna kreatorica Matija Vuica proslavila je 61. rođendan. Tim povodom na Instagramu je objavila niz fotografija iz mladosti, među kojima je najzanimljivija ona iz gimnazijskih dana.

“Za današnji dan odabrala sam fotke iz različitih perioda zivota; neke stare, koje pričaju o meni. Vecinu je snimio moj dragi prijatelj Igor cc Kelčec prateci nasu glazbenu karijeru”, napisala je Vujica dodajući da je neke fotografije snimio i pokojni izdavač Nacionala Ivo Pukanić. “I jedna gimnazijska. Ima ih na tisuće, al’ za ovaj datum, ove godine neka budu ovi autori koji su mi puno značili u vremenu kad nije bilo društvenih mreža.”


Vuica je rođena 19. srpnja 1958. godine u Metkoviću. Pjevačku karijeru započela je sa grupom Trotakt projekt 1981. godine. Alternativni rock novovalnog prizvuka kojeg je sastav njegovao, te poseban imidž, svrstao ih je u kultne sastave 1980-ih godina. Poslije će grupa promjeniti ime u Gracia, čiju okosnicu do danas čine Matija Vuica i njen životni partner Jurica Popović.

Mtija Vuica u gimnazijskim danima (foto: M. Vuica/Instagram)

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP