Prati nas

Show

Elvis The Pelvis

Tko će glumiti Kralja?

Film će se fokusirati ponajviše na uspon Elvisa Presleya i njegov odnos s Parkerom. U kina bi trebao stići koncem 2020. godine.

Objavljeno

|

foto: pasja1000/Pixabay

Snima se biografski filn o jednom, jedinom i neponovljivom kralju rocka, Elvisu Presleyu. Trenutno traje potraga za glavnim glumcem, a kao mogući kandidati spominju se Harry Styles iz popularnog benda One Direction, zatim pjevač i glumac Ansel Elgort, ali i Aaron Taylor-Johnson, Austin Butler i Miles Teller. Režije ovog zahtjevnog projekta prihvatio se poznati australski redatlj Baz Luhrman.

Pažljiviji pratiteji događanja u svjetu filma znat će da Elgort upravo počinje sa snimanjem Spielbergove prerade kultog filma „Priča za zapadne strane“, dok će se Taller pojaviti u nastavku jednako kultnog „Top Guna“.

U filmu o Evisu Presleyu pojavit će se još jedno vrlo poznato ime. Naime, Tom Hanks glumit će Toma Parkera, menadžera koji je kontrolirao svaki korak kralja rocka.

Film će se fokusirati ponajviše na uspon Elvisa Presleya i njegov odnos s Parkerom. U kina bi trebao stići koncem 2020. godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.