Prati nas

Show

Razlog za slavlje

Vlatka Pokos: Veselim se 50 rođendanu, izgledam i osjećam se sjajno!

‘Imam puno snage, izgledam i osjećam se sjajno i na tome sam beskrajno zahvalna. Zrelost ima puno lijepih strana i nema razloga za strah.’

Objavljeno

|

Vlatka Pokos (screenshot In Magazin/Facebook)

Hrvatska pjevačica i voditeljica s kanadskom adresom, Vlatka Pokos, osvrnula se na komentare koji ismijavaju njene godine u kontekstu iseljavanja mladih.

“Kad govorim o mladim ljudima koji napuštaju zemlju ne mislim na sebe (uostalom moja je situacija vrlo specifična). Ne skrivam svoje godine niti ih se sramim, naprotiv. Imam punih 49 godina i veselim se svom 50. rođendanu!” napisala je Pokos na Instagramu.

Objavila je i da ulazak u drugo životno poluvrijeme namjerava proslaviti s dragim prijateljima u Hrvatskoj. “Imam puno snage, izgledam i osjećam se sjajno i na tome sam beskrajno zahvalna. Zrelost ima puno lijepih strana i nema razloga za strah”, zaključila lijepa voditeljica.

Podsjetimo, Pokos se nedavno pohvalila stečenom diplomom studija oglašavanja i marketinških komunikacija na koledžu Sheridan u Torontu. 50. rođendan proslavit će 22. ožujka iduće godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.