Prati nas

Vijesti

Događa li se često?

Još je jedna žena skoro živa zakopana, suspendiran je liječnik koji je proglasio smrt

U istom srbijanskom gradu je i prošle godine Radojka S (70) proglašena mrtvom, nakon čega je “oživjela” pred sahranu.

Objavljeno

|

foto: Daniel jensen/Unsplash

Nakon što je liječnik Hitne Pomoći pregledao ženu iz Kikinde (89) u njenom domu, zaključio je da mrtva, no ona je kasnije otvorila oči.

Pozvana je i pogrebna služba, ispričali su susjedi, a onda je “umrla” pomaknula ruku i otvorila oči dok su je pokušali obući u pogrebno ruho. Hitna se vratila kako bi pokupila oživjelu koja je potom četiri dana provela na neurološkom odjelu lokalne Opće bolnice, gdje je i preminula.


Podsjećamo, u istom je srbijanskom gradu i prošle godine Radojka S (70) proglašena mrtvom, nakon čega je “oživjela” pred sahranu. Dan ranije njeno je tijelo položeno uz jednog preminulog muškarca, a ujutro su ga radnici pronašli u sasma drugom položaju – Radojka je nogu prebacila preko svog mrtvog sustanara, uspravila se i progovorila. Nakon ove epizode poživjela je još deset mjeseci.

Zbog najnovijeg slučaja je bolnica, javljaju mediji, pokrenula postupak unutarnje kontrole. Liječnik koji je proglasio smrt suspendiran je na dva tjedna i mogao bi se suočiti s otkazom.

.

Vijesti

Silvano Hrelja izlazi iz Kluba Glasa: ‘Vraćam se starom jatu!’

Ima puno posla, a Hrvatska krenula previše krivo da bi se jeftino mogla izvući, kaže predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika.

Objavljeno

|

Autor

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Silvano Hrelja izlazi iz Kluba saborskih zastupnika Glasa da bi ušao u Klub nezavisnih zastupnika.

U Amsterdamsku koaliciju je ušao, kaže, jer je ta koalicija bila jedina mogućnost za izlazak stranke na europarlamentarne izbore. Sada se, objasnio je, vraća u staro jato i koalicijskom sporazumu s SDP-om kako bi zajedno pronašli rješenje za hrvatske probleme.


 

“Dosta se družim sa SDP-ovcima i pokušavamo osmišljavati zajedničke platforme i suradnja je odlična, podržali smo istog predsjedničkog kandidata i to je to”, rekao je Hrelja na upit Hine o intenziviranju suradnje sa  SDP-om. “Ima puno posla, a Hrvatska krenula previše krivo da bi se jeftino mogla izvući”, zaključuje prvak HSU-a.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP