Prati nas

Vijesti

Događa li se često?

Još je jedna žena skoro živa zakopana, suspendiran je liječnik koji je proglasio smrt

U istom srbijanskom gradu je i prošle godine Radojka S (70) proglašena mrtvom, nakon čega je “oživjela” pred sahranu.

Objavljeno

|

foto: Daniel jensen/Unsplash

Nakon što je liječnik Hitne Pomoći pregledao ženu iz Kikinde (89) u njenom domu, zaključio je da mrtva, no ona je kasnije otvorila oči.

Pozvana je i pogrebna služba, ispričali su susjedi, a onda je “umrla” pomaknula ruku i otvorila oči dok su je pokušali obući u pogrebno ruho. Hitna se vratila kako bi pokupila oživjelu koja je potom četiri dana provela na neurološkom odjelu lokalne Opće bolnice, gdje je i preminula.

Podsjećamo, u istom je srbijanskom gradu i prošle godine Radojka S (70) proglašena mrtvom, nakon čega je “oživjela” pred sahranu. Dan ranije njeno je tijelo položeno uz jednog preminulog muškarca, a ujutro su ga radnici pronašli u sasma drugom položaju – Radojka je nogu prebacila preko svog mrtvog sustanara, uspravila se i progovorila. Nakon ove epizode poživjela je još deset mjeseci.

Zbog najnovijeg slučaja je bolnica, javljaju mediji, pokrenula postupak unutarnje kontrole. Liječnik koji je proglasio smrt suspendiran je na dva tjedna i mogao bi se suočiti s otkazom.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.