Prati nas

Show

Diva u izvrsnoj formi

Kajak jednosjed: Tereza uživa kao da je ljeto tek počelo. Zasjenila je i Josipu Lisac

Naša glazbena diva je u izvrsnoj formi iako će uskoro napuniti 81 godinu. Kako ljeto još uvijek traje, zabavila se na plaži i pokazala zavidnu formu veslajući u gumenom kajaku.

Objavljeno

|

screenshot: Tereza Kesovija/Instagram

Dok je za mnoge ljeto već završilo, naša glazbena diva uživa kao da je ono tek počelo. Tereza Kesovija objavila je snimku na kojoj vesla u gumenom kajaku te pokazala kako je izvrsnoj formi, iako će u listopadu napuniti 81 godinu.

Podsjetimo, nedavno je svoje ljetne radosti objavila i jednako slavna Josipa Lisac. No za razliku od Tereze, kontinentalka Josipa ne ljubi izlaganje kože suncu pa se, umjesto da se razgoliti na plaži, pokrila od glave do pete. Njezin kupaći kosti više je nalik opravi za vježbanje, no o čemu god da se radilo, Josipa ga nosi senzacionalno.

Tereza se pak nije libila skinuti u jednodijelni badekostim leopardastog uzorka. I zaista izgleda sjajno, a i kondicija joj je na zavidnoj razini što osim u moru, dokazuje i na koncertima na kojima doista daje sve od sebe.

Ispod objavljene snimke mnogi su joj obožavatelji čestitali na izgledu i formi te je proglasili pravom kraljicom.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.