Prati nas

Ljubav

Mladi u srcu

Zbog spolnog općenja u parku uhićeni su umirovljenica i petorica umirovljenika

Joyce Butler, javljaju američki portali, odbacuje svaku optužbu da je radila išta nemoralno pa kaže da je šetala šumom u pratnji supruga kako bi udahnula svježeg zraka.

Objavljeno

|

foto: Edu Carvalho/Pexels

Šest osoba starih od 62 do 85 godina uhićeno je nakon što ih je policija zatekla u šumi za vrijeme seksa. Najstarija među njima bila je žena – Joyce Butler (85), dok su ostali bili muškarci. Jedan od njih je Richard (82), suprug gospođe Butler.

Skupina seksualnih avanturista zatečena je na nedjelu u zaštićenom području Fairfield u američkom Connecticutu. Policija je, naime, pratila objave na internetu u kojima se prirodni rezervat navodi kao seksualno izletište, javlja Associated Press. Kada su stigli u izvod, zatekli su spomenutu skupinu u kršenju brojnih zakona. Joyce i njena družina suočeni su s optužbama za nemoral u javnosti i remećenje javnog reda i mira. Jedan od uhićenih već je ranije zatečen kako gol hoda šumom.

Joyce Butler, javljaju američki portali, odbacuje svaku optužbu da je radila išta nemoralno pa kaže da je šetala šumom u pratnji supruga kako bi udahnula svježeg zraka. Kaže, godinama su u rezervat dovodili djecu. Njen suprug Richard podupire ovu priču. “Nisam vodio ljubav skoro desetljeće. Impotentan sam i to mogu potvrditi moji liječnici”, ispričao je novinarima.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.