Prati nas

Show

Voli svoj mir

Iako glumi fajtericu, Linda Hamilton (62) kaže da nije vodila ljubav 15 godina

Svoj mir pronašla je daleko od središta filmske industrije, u New Orleansu. Prije toga je živjela u Malibuu, ali taj je život za nju bio previše odvojen od stvarnog svijeta.

Objavljeno

|

Linda Hamilton (screenshot: Terminator, 2019)

Iako često javljamo o osobama koje se ni u poznim godinama nisu odrekle spolne ljubavi, ne treba zanemariti ni one koji su se svjesno odrekli seksa. Glumica Linda Hamilton (62), poznata ljubiteljima Terminatora, jedna je od njih.

Iako će u novom nastavku Terminatora opet utjeloviti žestoku Sarah Connor, Hamilton je za New York Times izjavila da se tjelesnim strastima nije prepustila najmanje 15 godina: “Volim vrijeme koje provodim nasamo sa sobom, više od ikoga koga znate. U celibatu sam 15 godina. Već sam i zaboravila, jer mi to jednostavno nije važno. Zapravo, imam svakog dana romantičnu vezu sa svojim svijetom i ljudima kojima sam okružena.”

Svoj mir pronašla je daleko od središta filmske industrije, u New Orleansu. Prije toga je živjela u Malibuu, ali taj je život za nju bio previše odvojen od stvarnog svijeta. “Bi li mijenjala ovaj lijepi autentični život za to?“ odgovorila je na pitanje o potencijalnom povratku u Hollywood.

Oglas

Linda Hamilton (Terminator 2, 1991.)

Ovome dodajmo da Hamilton s redateljem Terminatora Jamesom Cameronom ima kći Josephine. Upravo ju je ona nagovorila na povratak na veliko platno. Par je nakon sedmogodišnje veze i braka koji je trajao od 1997. do 1999. godine ostao u pristojnim odnosima. Ranije je bila udana za glumca Brucea Abbota i s njim ima sina.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.