Prati nas

Show

Voli svoj mir

Iako glumi fajtericu, Linda Hamilton (62) kaže da nije vodila ljubav 15 godina

Svoj mir pronašla je daleko od središta filmske industrije, u New Orleansu. Prije toga je živjela u Malibuu, ali taj je život za nju bio previše odvojen od stvarnog svijeta.

Objavljeno

|

Linda Hamilton (screenshot: Terminator, 2019)

Iako često javljamo o osobama koje se ni u poznim godinama nisu odrekle spolne ljubavi, ne treba zanemariti ni one koji su se svjesno odrekli seksa. Glumica Linda Hamilton (62), poznata ljubiteljima Terminatora, jedna je od njih.

Iako će u novom nastavku Terminatora opet utjeloviti žestoku Sarah Connor, Hamilton je za New York Times izjavila da se tjelesnim strastima nije prepustila najmanje 15 godina: “Volim vrijeme koje provodim nasamo sa sobom, više od ikoga koga znate. U celibatu sam 15 godina. Već sam i zaboravila, jer mi to jednostavno nije važno. Zapravo, imam svakog dana romantičnu vezu sa svojim svijetom i ljudima kojima sam okružena.”


Svoj mir pronašla je daleko od središta filmske industrije, u New Orleansu. Prije toga je živjela u Malibuu, ali taj je život za nju bio previše odvojen od stvarnog svijeta. “Bi li mijenjala ovaj lijepi autentični život za to?“ odgovorila je na pitanje o potencijalnom povratku u Hollywood.

Linda Hamilton (Terminator 2, 1991.)

Ovome dodajmo da Hamilton s redateljem Terminatora Jamesom Cameronom ima kći Josephine. Upravo ju je ona nagovorila na povratak na veliko platno. Par je nakon sedmogodišnje veze i braka koji je trajao od 1997. do 1999. godine ostao u pristojnim odnosima. Ranije je bila udana za glumca Brucea Abbota i s njim ima sina.

.

Show

Milku Babović udario automobil: ‘Ja sam stara sportašica, znam padati!’

Godine su ipak tu, pa i komplikacije s vidom, što je Milki danas i najveći problem. Kaže da već dvije godine ne može gledati televiziju, iako je i dalje sve zanima.

Objavljeno

|

Autor

Ples sa zvijezdama

Novinarska legenda i nekadašnja atletičarka Milka Babović (91) ovih je dana doživjela prometnu nesreću. Kako je ispričala za Glas Istre, dogodilo se to za njenih redovitih kratkih šetnji Zagrebom.

“Nažalost, prije par dana na mene je naletio auto. Išla sam preko ceste, a vozač je vidio mjesto za parkiranje i udario me. Pala sam, ali sam ujedno i strogo zavikala ‘ne smijete tako'”, posve mirno objašnjava Babović i dodaje: “Ali ipak sam ja stara sportašica, znam kako se pada”.


Godine su ipak tu, pa i komplikacije s vidom, što je Milki danas i najveći problem. Kaže da već dvije godine ne može gledati televiziju, iako je i dalje sve zanima. Ne može ni čitati, ali uz sve to zadržala je dobro raspoloženje i sva puna oduševljenja priča o starim vremenima, kada je učila novinarstvo, javlja Glas Istre.

“Znala sam baciti pisaću mašinu kad bih bila ljuta. To su bila druga vremena, bilo je puno entuzijazma, a onda je slijedilo vrijeme multinacionalnih kompanija kada se sve gledalo, i danas se gleda, kroz novac. Novinari ne smiju ući u to kolo”, ispričala je.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP