Prati nas

Show

Voli svoj mir

Iako glumi fajtericu, Linda Hamilton (62) kaže da nije vodila ljubav 15 godina

Svoj mir pronašla je daleko od središta filmske industrije, u New Orleansu. Prije toga je živjela u Malibuu, ali taj je život za nju bio previše odvojen od stvarnog svijeta.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Linda Hamilton (screenshot: Terminator, 2019)

Iako često javljamo o osobama koje se ni u poznim godinama nisu odrekle spolne ljubavi, ne treba zanemariti ni one koji su se svjesno odrekli seksa. Glumica Linda Hamilton (62), poznata ljubiteljima Terminatora, jedna je od njih.

Iako će u novom nastavku Terminatora opet utjeloviti žestoku Sarah Connor, Hamilton je za New York Times izjavila da se tjelesnim strastima nije prepustila najmanje 15 godina: “Volim vrijeme koje provodim nasamo sa sobom, više od ikoga koga znate. U celibatu sam 15 godina. Već sam i zaboravila, jer mi to jednostavno nije važno. Zapravo, imam svakog dana romantičnu vezu sa svojim svijetom i ljudima kojima sam okružena.”


Svoj mir pronašla je daleko od središta filmske industrije, u New Orleansu. Prije toga je živjela u Malibuu, ali taj je život za nju bio previše odvojen od stvarnog svijeta. “Bi li mijenjala ovaj lijepi autentični život za to?“ odgovorila je na pitanje o potencijalnom povratku u Hollywood.

Linda Hamilton (Terminator 2, 1991.)

Ovome dodajmo da Hamilton s redateljem Terminatora Jamesom Cameronom ima kći Josephine. Upravo ju je ona nagovorila na povratak na veliko platno. Par je nakon sedmogodišnje veze i braka koji je trajao od 1997. do 1999. godine ostao u pristojnim odnosima. Ranije je bila udana za glumca Brucea Abbota i s njim ima sina.

.

Show

Plodan i u devedestoj! Bernie u izolaciji čeka sina s upola mlađom Fabianom

Bernie se s Fabianom, stručnjakinjom za marketing, oženio 2012. godine nakon razvoda od Slavice. Upoznali su se u poslovnom okruženju.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Bernie Ecclestone (89), bivši vlasnik Formule 1, još će jednom postati tata. Britanski portali pišu da će ovaj milijarder i nekadašnji suprug riječke manekenke Slavice Radić Ecclestone nakon tri kćeri dobiti sina.

Njegova partnerica Fabiana Flosi (45) trudna je već šest mjeseci i trenutno vrijeme sa suprugom provodi u izolaciji na njegovoj farmi u rodnom joj Brazilu. “Srećom na farmi uvijek ima posla. Fabiana brine i o svojoj plantaži kave”, izjavio je Ecclestone. “Kao i svi drugi roditelji na svijetu, imamo samo jednu želju – da nam dijete bude zdravo”, kazala je Flosi.


Iz prvog braka s Ivy Bamford Bernie ima danas 65-godišnju kćer Deborah. Potom je nakon niza godina ušao u drugi brak, onaj sa Slavicom Radić te je s njom dobio dvije kćer – 35-godišnju Tamaru i 31-godišnju Petru.

Bernie se s Fabianom, stručnjakinjom za marketing, oženio 2012. godine nakon razvoda od Slavice. Upoznali su se u poslovnom okruženju.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP