Prati nas

Show

Prepoznaju ih na cesti

Sjećate li se Barice i Ružice? Simpatične kuharice izdale su knjigu

‘Prošlo je više od godinu dana otkad je show bio na RTL-u, ali nas i dalje zaustave da se fotografiraju s nama. Bila sam na moru u Makarskoj i prilazili su mi ljudi, što me baš iznenadilo’, kaže zadovoljno Barica.

Objavljeno

|

Tko su Barica i Ružica?
Barica i Ružica (foto: RTL promo)

Barica Bistrički i Ružica Šoštar, finalistice šeste sezone i jedne od najsimpatičnijih kandidatkinja kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, predstavile su svoju zajedničku knjigu recepata, jednostavnog naziva “Kuharice”, javlja RTL.

Promocija je održana u Sv. Ivanu Zelini, a na događanju su ih podržali članovi obitelji i prijatelji, kao i brojni poznanici. “Jako smo zadovoljne kako je sve prošlo, bilo je lijepo i ugodno, a prodale smo i velik broj knjiga”, kaže ponosno Barica koja je s prijateljicom Ružicom radila osam mjeseci na odabiru jela koja su se našla u kuharici.

“To su uglavnom modernija jela za svakodnevnu pripremu, od juha do glavnih jela i deserta”, govori Barica. Publiku na predstavljanju knjige počastile su vaflima s namazom, paštetama, klipićima, piletinom u umaku od povrća, tortom, kolačem od cikle i raznim drugim delicijama.

I žiri ih je podržao

Njihov poslovni pothvat sa zadovoljstvom i ponosom popratili su njihova djeca i unuci, a podršku Barici i Ružici dali su i članovi žirija šeste sezone “Tri, dva, jedan – kuhaj!” – Matea Domitrović, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček.

“Bilo im je žao što ne mogu doći jer su bili spriječeni zbog poslovnih obaveza, ali su nam poželjeli sreću. Kod Pažanina sam ovo ljeto bila u restoranu u Splitu, jako je lijepo ugostio mene i moju obitelj. Zaista odlično kuha, nisam mu našla nijednu manu. Redovito se čujemo i sa Špičekom i Mateom”, kaže Barica te dodaje da nju i prijateljicu Ružicu i dalje ljudi prepoznaju na ulici.

“Prošlo je više od godinu dana otkad je show bio na RTL-u, ali nas i dalje zaustave da se fotografiraju s nama. Bila sam na moru u Makarskoj i prilazili su mi ljudi, što me baš iznenadilo”, kaže zadovoljno Barica.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.