Prati nas

Stil i ljepota

slavna glumica ukrala show

Helen Mirren zasjala na modnoj reviji: ‘Možete umrijeti mladi ili ostarjeti, nema trećeg’

Slavna glumica nosila je modnu reviju poznatog francuskog brenda i postala apsolutna zvijezda večeri kad je izula cipele i potrčala pistom. “Bolje je ostariti dostojanstveno. ‘Više nikada ne želim imati 25 godina, već uživam u svom ovom iskustvo koje imam’, kaže.

Objavljeno

|

Helen Mirren (screenshot: elentube)

Helen Mirren pridodala je još nešto podužoj listi razloga zašto je volimo. Tijekom L’Orealove modne revije u Parizu na kojoj je prikazana kolekcija za proljeće/ljeto 2020. godine, 74-godišnja glumica je potrčala modnom pistom i to posve bosa. Fotografiju tog veselog trenutka objavila je i svojem Instagramu i uz nju napisala: “Doslovno polijećem!”

Svi su komentirali kako je Mirren ukrala show i bila zvijezda večeri. Prije nastupa na reviji, u zapozorju je novinarima govorila o svojem iskustvu starenja te otkrila svoju osobnu filozofiju kad je ta tema u pitanju. “Puno je bolje stariti dostojanstveno. Prihvatite to što se događa i nosite se s time. Možete umrijeti mladi ili ostarjeti. Nema ništa između. A ako je već tako, onda slobodno možete i uživati u tom procesu”, kazala je Mirren.

“Moja je majka jednom rekla ‘Ne brini o starenju. Znam kako je to kad zamišljaš da imaš 45 godina dok imaš 25. Tad pomisliš: ‘O moj bože, pa tko želi imati 45?’ No kad stvarno napuniš 45, shvatiš da si prilično cool i da više ne želiš imati 25 godina.’ Moja je majka bila apsolutno u pravu. Svaka dob nosi svoje prednosti i nedostatke, a ti nakon nekog vremena shvatiš da se ne želiš vratiti. Želiš biti točno ondje gdje jesi i imati svo to iskustvo koje imaš.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.