Prati nas

Vijesti

U prvom danu

I Milanović je prikupio potpise, biračima poručuje: ‘Ne nasjedajte na trikove nekih kandidata!’

Zoran Milanović jutros je potpise počeo prikupljati u Puli. Najavio je žestoku i poštenu borbu u kampanji do zadnjeg trenutka.

Objavljeno

|

Zoran Milanović (screenshot: SDP/Youtube)

Baš poput aktualne predsjednice, i SDP-ov Zoran Milanović prikupio je potrebnih 10.000 potpisa za predsjedničku kandidaturu – već prvog dana! Da je cilj postignut, objavio je nekadašnji Milanovićev ministar Željko Jovanović.

“Zaključujemo danas dan, koji je unatoč vremenskoj prognozi u Rijeci bio lijep i sunčan, u kojem je riječki Korzo bio djelić mozaika brojnih volontera koji su diljem Hrvatske i prije podneva prikupili više od 10.000 potrebnih potpisa za Zorana Milanovića, budućeg predsjednika Republike Hrvatske. Nastavljamo sutra u Rijeci, u PGŽ, u svakom dijelu Hrvatske jer želimo bolju, normalnu Hrvatsku”, objavio je Jovanović.

“Ne mogu raspisivati referendume, ne mogu ljudima dijeliti novac. Stoga upozoravam birače da ne nasjedaju na trikove koje slušaju od mnogih kandidata. Predsjednik ne upravlja novcem. To radi premijer. Dok sam bio premijer taj novac nije curio nekontrolirano u razne Borg skupine. Više se pazilo i pazit će se opet”, poručio je jutros Milanović.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.