Prati nas

Vijesti

Sukob zbog imovine

Novi slučaj nasilja nad starijima: Unuk udario bolesnog djeda, prijetio mu nožem

Saznao je da njegov teško bolesni 74-godišnji djed namjerava prenijeti vlasništvo nad imovinom na svojeg sina.

Objavljeno

|

Agresivna djeca
foto: Pixabay

Mladić (29) iz okolice Varaždina završio je iza rešetaka nakon prijetio djedu (74), jer je doznao da mu djed neće prepisati imovinu.

Prema priopćenju varaždinskog Općinskog državnog odvjetništva, 28. listopada je provedeno prvo ispitivanje uhićenog zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.

“Postoji osnovana sumnja da je 29-godišnjak 26. listopada 2019. u obiteljskoj kući u okolici Varaždina, saznavši da njegov teško bolesni 74-godišnji djed namjerava prenijeti vlasništvo nad imovinom na svojeg sina, udario 74-godišnjaka po licu i s nožem u ruci vičući prijetio da će ga ubiti.

Sutkinja istrage prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 29-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i počinjenja kaznenog djela kojim prijeti”, stoji u priopćenju DORH-a.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.