Prati nas

Show

Stara i sretna

Tina Turner proslavila 80. rođendan: ‘Osjećam se dobro i izgledam sjajno. Ovo je druga šansa’

Prije godinu dana je u memoarima napisala kako je zbog bolesti trpjela tolike bolove da je ozbiljno razmišljala o asistiranom samoubojstvu. No danas joj je život sjajan.

Objavljeno

|

Tina Turner (screenshot: Youtube)

Pjevačica Tina Turner proslavila je danas 80. rođendan. Kaže, osjeća se kao da joj je život dao drugu priliku. Iza nje su bezbrojni nastupi diljem svijeta i prodanih 200 milijuna nosača zvuka, ali i teške životne drame poput nasilnog prvog supruga, smrti sina i teških bolesti. Posljednjih godina pobijedila je karcinom, a uz to joj je transplantiran i bubreg.

“Imam 80 godina. Što sam očekivala od ovih godina? Sigurno ne ovo. Izgledam sjajno i osjećam se dobro. Prošla sam i razdoblje ozbiljne bolesti. Ovo je sada kao druga šansa za život. Sretna sam zbog toga što sam 80-ogodišnja žena”, kazala je ova Amerikanka sa švicarskom adresom.

Podsjetimo, Tina Turner se uvijek sjajno nosila sa životnim problemima. 2013. godine učila je iznova hodati nakon blažeg moždanog udara. 2017. godine, nakon borbe s karcinomom i otkazivanja bubrega, primila je bubreg od supruga Erwina Bacha. Prošle godine tragično joj je preminuo sin Craig (59). Prije godinu dana je u memoarima napisala kako je zbog bolesti trpjela tolike bolove da je ozbiljno razmišljala o asistiranom samoubojstvu. No danas joj je život, kako i sama kaže, prelijep.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.