Prati nas

Show

Napokon sreća

Keanu Reeves ponovno ljubi, a svi se pitaju tko je njegova djevojka i zašto ne boji kosu

Jedan od najpopularnijih glumaca na svijetu, Keanu Reeves, omiljen zbog svojih uloga ali i stila života, nakon niza samačkih godina pronašao je novu ljubav. Evo tko je ona…

Silvija Novak

Objavljeno

|

foto: YSL/Instagram

Omiljeni američki glumac Keanu Reeves (55), čini se, napokon ima novu djevojku. Glumac koji pažljivo čuva svoju privatnost, viđen je u javnosti s Alexandrom Grant (46), dugogodišnjom poslovnom partnericom. Par je bio dobro raspoložen i nije se prestajao smijati pa se može zaključiti da je slavni glumac, nakon niza tragedija, napokon pronašao sreću.

Keanu i Alexandra opet su viđeni zajedno na događaju LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu. Kako prenose američki mediji, dok su pozirali fotografima, neprestano su se smiješili i držali za ruke.


Svi se slažu da ako je itko zaslužio sreću, to je Reeves. Naime, nedugo najkon snimanja svog najvećeg filmskog hita, Matrix, Keanu i njegova tadašnja djevojka Jennifer Syme, izgubili su dijete. Naime, djevojčica je rođena mrtva u osmom mjesecu trudnoće. Od tog se šoka Jennifer nikada nije oporavila i ubrzo se odala porocima te poginula u prometnoj nesreći godinu i pol dana kasnije vraćajući se s jedne zabave. Keanu je bio očajan i od tog se događaja zapravo nikada nije oporavio.

Sve do sada, jer lijepa Alexandra vratila mu je osmijeh na lice. Naravno, mediji su odmah poželjeli saznati tko je ona pa je tako izašlo na vidjelo da je riječ o doista zanimljivoj osobi, umjetnici koja se bavi skulpturama, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s Keanuom ju je prije desetak godina spojio posao.

No javnost, površna kakva zna biti, u fokus je stavila nešto posve drugo, daleko manje važno: Alexandrinu boju kose. Naime, umjetnica ne boji kosu već je prirodno sijeda. U intervjuu za magazin Newsweek objasnila je da je to zbog toga što je saznala koliko toksične boje i ostali preparati za kosu mogu biti, pa je od njih odustala te tako postala jedna od rijetkih javnih osoba koja se odlučila na takvu ‘hrabrost’ – biti posve prirodna u svijetu izvještačenih.

.

Show

Ljiljana Saucha: ‘Nisam znala da mi je to zadnja emisija, kažu da žele mlađe’

U programu Za slobodu 1991. uređivala je vijesti, podnevni i večernji dnevnik. Uređivala je i vodila središnji Dnevnik 2000, a zatim gotovo sve dnevnike i vijesti. Od 2011. radi u redakciji kulture.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

“Kada sam u četvrtak 17. rujna odradila Vijesti iz kulture, nisam znala da će mi to biti zadnje ovakvo pojavljivanje na ekranu u 37 godina dugoj karijeri na HRT-u”, napisala je na Facebooku televizijska urednica i voditeljica Ljiljana Saucha (63).

Kako je objasnila, u petak je doznala da emisiju više neće voditi, jer na HTV-u žele mlade ljude na ekranu. “Sve je ovo ‘novo normalno’, jer imam do mirovine još 14 mjeseci. Svima koji Vama koji ste pratili emisiju – hvala”, napisala je Saucha.


Iako su joj pratitelji novinari na društvenim mrežama savjetovali da tuži HRT zbog ageizma i seksizma, Saucha je odgovorila: “Ma ne, nije mi do toga.” Na pitanje zašto bi se to prihvaćalo kao normalno, odgovorila je: “Vidjela sam da su mnogi prije mene morali otići. I to puno mlađi. To je postalo normalno.”

Jedno od najprepoznatljivijih lica HTV-a, Ljiljana Saucha, diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Radila je kao novinarka Poleta i bila je suradnica suradnica Radija Zagreb od 1979. Vodila je i nekoliko serija za djecu, da bi se potom otisnula u Zagrebačku panoramu. Uređivala je brojne emisije mozaičnog programa kao što su Dobro jutro, Hrvatska, Dobar dan, Hrvatska zemlja i ljudi, Hrvatska danas.

Saucha je bila prva voditeljica hrvatskoga lota 1989. u emisiji Fortuna. U programu Za slobodu 1991. uređivala je vijesti, podnevni i večernji dnevnik. Uređivala je i vodila središnji Dnevnik 2000, a zatim gotovo sve dnevnike i vijesti. Od 2011. radi u redakciji kulture.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP