Prati nas

Show

Napokon sreća

Keanu Reeves ponovno ljubi, a svi se pitaju tko je njegova djevojka i zašto ne boji kosu

Jedan od najpopularnijih glumaca na svijetu, Keanu Reeves, omiljen zbog svojih uloga ali i stila života, nakon niza samačkih godina pronašao je novu ljubav. Evo tko je ona…

Silvija Novak

Objavljeno

|

foto: YSL/Instagram

Omiljeni američki glumac Keanu Reeves (55), čini se, napokon ima novu djevojku. Glumac koji pažljivo čuva svoju privatnost, viđen je u javnosti s Alexandrom Grant (46), dugogodišnjom poslovnom partnericom. Par je bio dobro raspoložen i nije se prestajao smijati pa se može zaključiti da je slavni glumac, nakon niza tragedija, napokon pronašao sreću.

Keanu i Alexandra opet su viđeni zajedno na događaju LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu. Kako prenose američki mediji, dok su pozirali fotografima, neprestano su se smiješili i držali za ruke.


Svi se slažu da ako je itko zaslužio sreću, to je Reeves. Naime, nedugo najkon snimanja svog najvećeg filmskog hita, Matrix, Keanu i njegova tadašnja djevojka Jennifer Syme, izgubili su dijete. Naime, djevojčica je rođena mrtva u osmom mjesecu trudnoće. Od tog se šoka Jennifer nikada nije oporavila i ubrzo se odala porocima te poginula u prometnoj nesreći godinu i pol dana kasnije vraćajući se s jedne zabave. Keanu je bio očajan i od tog se događaja zapravo nikada nije oporavio.

Sve do sada, jer lijepa Alexandra vratila mu je osmijeh na lice. Naravno, mediji su odmah poželjeli saznati tko je ona pa je tako izašlo na vidjelo da je riječ o doista zanimljivoj osobi, umjetnici koja se bavi skulpturama, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s Keanuom ju je prije desetak godina spojio posao.

No javnost, površna kakva zna biti, u fokus je stavila nešto posve drugo, daleko manje važno: Alexandrinu boju kose. Naime, umjetnica ne boji kosu već je prirodno sijeda. U intervjuu za magazin Newsweek objasnila je da je to zbog toga što je saznala koliko toksične boje i ostali preparati za kosu mogu biti, pa je od njih odustala te tako postala jedna od rijetkih javnih osoba koja se odlučila na takvu ‘hrabrost’ – biti posve prirodna u svijetu izvještačenih.

.

Show

Olja Balašević (61) pokazala zavidnu liniju i sportski duh

Olivera Balašević, supruga Panonskog mornara Đorđa i bivša profesorica tjelesnog, i sama se prihvatila pisanja. Njezin prvijenac “Planeta Dvorište” idealno je ljetno štivo.

Silvija Novak

Objavljeno

|

“Svaka čast, kakvo tijelo i kakav skok”, “Prezgodna, prkosi vremenu”, “Jednom sportašica – uvijek sportašica” – samo su neki od oduševljenih komentara koji se mogu pročitati ispod najnovije Instagram objave Olivere Balašević, supruge Đorđa Balaševića koja je prije nekoliko tjedana napunila 61 godinu.

Doista, forma gospođe Olje je besprijekorna, no stoj na rukama te skok u bazen nije izvela tek tako već se usput prisjetila i jedne anegdote iz svojeg djetinjstva:


“Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila  žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo  pravo čudo već i to  što toliko dete uopšte ume da pliva, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi  ne zaboravljaju se nikad. Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu. Dečaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htela, lukavo isplivavši posle prvog skoka na drugoj strani,  samo da im ne bi palo na pamet da me  odgovaraju od sledećeg pokušaja. Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro videla kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u nameri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći deo neizbežne kazne prebaci na mene.”

Prelistajte galeriju fotografija u originalnoj objavi:

Ovaj tekst dio je iz Oljine knjige autobiografskih zapisa “Planeta Dvorište” objavljene prošle godine u kojem prepričava dosad nepoznate detalje iz svojeg ne uvijek lakog djetinjstva i pokazuje da riječima barata gotovo jednako vješto kao i njezin suprug Đole.

Nekako paralelno s objavom knjige (ne prve, već prve koju je imala strpljenja napisati, kako sama kaže), Olja se priključila i društvenim mrežama, točnije Instagramu, na kojem objavljuje isječke iz svoje knjige prisjećajući se djetinjstva i mladosti u Zrenjaninu.

Tražite li idealno ljetno štivo, možda je za vas upravo „Planeta Dvorište“, a usput možete vježbati skokove u vodu po uzoru na Oliveru.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP