Prati nas

Vijesti

Snijeg nema šanse

Bandić obavio smotru ‘najspremnije Zimske službe’, Zagreb se ne treba bojati snijega

Prošle godine smo očistili preko 2.600 km zagrebačkih cesta, preko 600 km nogostupa i sporednih cesta što iznosi oko 3.200 km, kazao je Bandić.

Objavljeno

|

milan bandić žena
foto: Zagreb.hr

Zagrepčani ne trebaju strahovati zbog mogućeg snijega jer su Zagrebačke ceste u svakom trenutku spremne izvesti 400 vozila i specijalnih strojeva, a zalihe soli veće su od 20.000 tona, izvijestio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu nakon smotre Zimske službe grada Zagreba.

Smotra više od 350 vozila (50-ak ih je na terenu), uz snimanje milenijske fotografije, održana je na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma.

“Prošle godine smo  očistili preko 2.600 km zagrebačkih cesta, preko 600 km nogostupa i sporednih cesta što iznosi oko 3.200 km. Potrošeno je ukupno 40 milijuna kuna. Ove godine predviđen je isti iznos. Ovo je samo demonstracija spremnosti Zimske službe Grada Zagreba od 350 manjih i većih vozila koja su ovdje i oko 50 koja su na terenu. Imamo najspremniju i najbolje tehnički opremljenu Zimsku službu u Europi”, istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić.

foto: Zagreb.hr
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.