Prati nas

Show

Dolazite li?

Doček srebrnih rukometaša u Zagrebu; sutra na Trgu u 12:30

Ostavši bez europska zlata, hrvatska reprezentacija je ostala i bez direktne vize za olimpijske igre u Tokiju pa će morati u kvalifikacije.

Objavljeno

|

screenshot: Official EHF EURO Channel

Svečani doček Hrvatske rukometne reprezentacije s Europskog prvenstva u rukometu održat će se u ponedjeljak, 27. siječnja na Trgu bana Josipa Jelačića u 12.30 sati, izvijestio je Grad Zagreb.

“Okupljanje navijača na središnjem gradskom trgu očekuje se već od 11 sati, a dolazak reprezentacije na Trg bana Jelačića očekuje se u 12.30 sati. Kauboje će na Trgu dočekati Zaprešić Boysi koji će s našim rukometašima i građanima zapjevati svoje poznate navijačke pjesme”, stoji u priopćenju.

Doček reprezentacije organiziraju Grada Zagreb i Hrvatski rukometni savez koji pozivaju građane, navijače i sve ljubitelje rukometa da našu reprezentaciju na glavnom gradskom trgu dočekaju glasnim navijanjem.

Deset godina Hrvatska je čekala na finale svojih rukometaša koji se nakon neizvjesne završnice održane u nedjelju, 26. siječnja u Stockholmu protiv Španjolske, kući vraćaju okićeni srebrnom medaljom, stoji u objavi Grada.

Podsjetimo, u finalu europskog rukometnog prvenstva u Stockholmu hrvatska reprezentacija je izgubila od Španjolske sa 20-22 upisavši treći poraz u finalima europskih prvenstava.

Ostavši bez europska zlata, hrvatska reprezentacija je ostala i bez direktne vize za olimpijske igre u Tokiju pa će morati u kvalifikacije. Od 17. do 19. travnja, igrati se tri olimpijska kvalifikacijska turnira za koje su već određeni domaćini – Francuska, Norveška i Njemačka. Hrvatska je smještena na turnir s Francuskom i Portugalom i još jednom afričkom ekipom.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.