Prati nas

Vijesti

Izbori 2019

‘Evo vam komunjara!’ Zoran Milanović prostački napadnut pred biralištem

Nakon što je pokušavao omesti davanje izjava novinarima, Milanović mu je priprijetio da će pozvati policiju, no to se u konačnici nije dogodilo.

Objavljeno

|

screenshot: Youtube

Nakon što je u 10 sati i 30 minuta obavio svoju građansku dužnost, predsjednički kandidat Zoran Milanović (SDP) napadnut je verbalno ispred biračkog mjesta u Zagrebu.

Stariji muškarac vikao je pred okupljenim novinarima. “Pokazao je da je komunista, da je komunjara”, izvikivao je muškarac. Prema saznanju portala Index, riječ je o odvjetniku Branimiru Joviću. U trenutku kada je Milanović izlazio pred novinare povikao je: “Evo vam komunjara. Laže vas, a na kraju se otkrilo da je komunjara.” Kada se Milanović pokušao rukovati s njim, Jović je odgovorio: “Ne treba meni vaša ruka. Neću, zašto? Nisi dao ni predsjednici ruku, a meni bi dao ruku. Ti bi htio biti predsjednik? Ajde briši!”

Nakon što je pokušavao omesti davanje izjava novinarima, Milanović mu je priprijetio da će pozvati policiju, no to se u konačnici nije dogodilo. “Ovo nije slučajno, to vam je jasno. Ovo je posao, ali je prekasno. Ovakvi huligani me ne mogu izbaciti iz takta. To trpim i s tim živim već 20 godina. Nema veze, ovo je slobodna zemlja”, zaključio je predsjednički kandidat Milanović.

“Ja sam iz crkve izašao, ispovjedio se i pričestio se. Čist sam u srcu pa mogu reći što me volja. Ispovjedio sam se pa to mogu. Nitko mene nije poslao, zapamtite”, kazao je Jović Indexu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.