Prati nas

Show

Treći put tata

Aki Rahimovski u 65. godini dobio je kćer s 27 godina mlađom Barbarom iz Slovenije

Do sada se ženio dva puta. Otac je glazbenika Kristijana Rahimovskog, sina kojeg ima iz prvog braka i kćerke Edine.

Objavljeno

|

Aki Rahimovski (screenshot: Antena Zagreb/Youtube)

Pjevač “Parnog valjka” Aki Rahimovski dobio je kćer u 65. godini života s 37-godišnjom slovenskom medicinskom sestrom Barbarom Vesel iz Novog Mesta, doznaje RTL Exkluziv. Djevojčici je ime Antonija, rođena je prije tri mjeseca, potvrdila je to Rozalija, majka njegove partnerice Barbare.

Par se uspješno skrivao od hrvatskih medija, što i nije bilo teško, obzirom da većinu vremena provode u Sloveniji. Pjevač se je tamo preselio, javljaju mediji, kako bi s Barbarom odgajao dijete. Susjedi imaju samo riječi hvale o Akijevoj novoj partnerici koja trenutno uživa u majčinstvu u zagrljaju jedne od najvećih rock zvijezda u regiji, zaključuje RTL.

Aki se do sada ženio dva puta. Otac je glazbenika Kristijana Rahimovskog, sina kojeg ima iz prvog braka. Prije Barbare bio je 40 godina u braku s Ingrid koja se nikada nije medijski eksponirala i s kojom ima kći Edinu. “Zaljubljen sam u suprugu kao i prvog dana. Ona je istrpjela najveći dio glazbenog života i ja sam joj zahvalan na tome”, kazao je za Blic 2017. godine.

Pravo ime ovog pjevača jest Aleksandar Rahimovski. Rođen je u Nišu 5. lipnja 1955. godine, no obitelj se ubrzo preselila u Skopje. S 19 godina Rahimovski se doselio u Zagreb. Prije nego što je s Huseinom Hasanefendićem osnovao Parni valjak nastupao je u raznim bendovima imena Vakuum, Krvna braća i Tor.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.