Prati nas

Show

Treći put tata

Aki Rahimovski u 65. godini dobio je kćer s 27 godina mlađom Barbarom iz Slovenije

Do sada se ženio dva puta. Otac je glazbenika Kristijana Rahimovskog, sina kojeg ima iz prvog braka i kćerke Edine.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Aki Rahimovski (screenshot: Antena Zagreb/Youtube)

Pjevač “Parnog valjka” Aki Rahimovski dobio je kćer u 65. godini života s 37-godišnjom slovenskom medicinskom sestrom Barbarom Vesel iz Novog Mesta, doznaje RTL Exkluziv. Djevojčici je ime Antonija, rođena je prije tri mjeseca, potvrdila je to Rozalija, majka njegove partnerice Barbare.

Par se uspješno skrivao od hrvatskih medija, što i nije bilo teško, obzirom da većinu vremena provode u Sloveniji. Pjevač se je tamo preselio, javljaju mediji, kako bi s Barbarom odgajao dijete. Susjedi imaju samo riječi hvale o Akijevoj novoj partnerici koja trenutno uživa u majčinstvu u zagrljaju jedne od najvećih rock zvijezda u regiji, zaključuje RTL.


Aki se do sada ženio dva puta. Otac je glazbenika Kristijana Rahimovskog, sina kojeg ima iz prvog braka. Prije Barbare bio je 40 godina u braku s Ingrid koja se nikada nije medijski eksponirala i s kojom ima kći Edinu. “Zaljubljen sam u suprugu kao i prvog dana. Ona je istrpjela najveći dio glazbenog života i ja sam joj zahvalan na tome”, kazao je za Blic 2017. godine.

Pravo ime ovog pjevača jest Aleksandar Rahimovski. Rođen je u Nišu 5. lipnja 1955. godine, no obitelj se ubrzo preselila u Skopje. S 19 godina Rahimovski se doselio u Zagreb. Prije nego što je s Huseinom Hasanefendićem osnovao Parni valjak nastupao je u raznim bendovima imena Vakuum, Krvna braća i Tor.

.

Show

Ivo Amulić (58) iz izolacije: ‘Supruga bez problema podnosi trudnoću. Jedva je to dočekala’

Bitno je u ovoj situaciji zadržati pozitivan duh, ističe Ivo, te svaki trenutak posvetiti svojim najmilijima ali i strogo se držati uputa stručnih osoba, jer jedino tako možemo zajedno pobijediti.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Ivo Amulić (58), pjevač popularne Klape Rišpet za Novu TV je otkrio kako se snalazi u izolaciji. Ovo su posebni dani za njega, s obzirom da on i njegova supruga Sandra Kekez čekaju dolazaka na svijet kćeri Dine.

“Da ne vidim na njoj nekih vidljivih fizičkih promjena, ne bi ni znao da je u drugom stanju jer ona to sve dobro podnosi, nema nikakvih problema. Dapače, jedva je to dočekala. Tako da i ako ima nekakvih problema ona to ne pokazuje”, priča Ivo.


Iako je prije nešto manje od mjesec dana Klapa Rišpet održala svoj koncert života sada je pjesma barem što se tiče javnih nastupa utihnula. Ivo ističe kako ipak ne prođe dan da se ne čuje s ostalim članovima klape.

Bitno je u ovoj situaciji zadržati pozitivan duh, ističe Ivo, te svaki trenutak posvetiti svojim najmilijima ali i strogo se držati uputa stručnih osoba, jer jedino tako možemo zajedno pobijediti.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP