Prati nas

Show

Nešto novo, nešto staro

HRT objavio tko će voditi Doru; dvije mlade mame i dva veterana

Jako se radujem ovom novom iskustvu, svojoj prvoj Dori, pogotovo haljinama koje će dečki nositi. No uz njih se osjećam vrlo sigurno, dobro ćemo se pripremiti i što je najvažnije, dobro se zabavljati, kazala je Doris.

Objavljeno

|

foto: PR/HRT

Ususret ovogodišnjem Izboru hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije 2020., koji će se održati 29. veljače u Dvorani Marino Cvetković u Opatiji, HRT je otkrio svoju voditeljsku četvorku Dore 2020. To su dvije zanosne “mlade mame” i HRT-ove uzdanice, novopridošla HTV-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i Zlata Mück Sušec, te dva šarmantna voditeljska “veterana”, iskusni Mirko Fodor i Duško Ćurlić!

“Dora je jedno prekrasno događanje, ne samo Dora nego svi ti dani HRT-a u Opatiji. To je krasan događaj, uvijek odradimo dobar posao, družimo se i još se svi tamo dobro i zabavimo u jednako tako lijepoj Opatiji. Jako smo zadovoljni odabirom naših kolegica, Zlata i Doris prekasno izgledaju, vrlo su elokventne. Duško i ja igrat ćemo na sigurnost, iskustvo, i naravno, na ljepotu!” kazao je zimzeleni Fodor.

“Veselim se, naravno. Sjajne su kolegice, talentirane, lijepe, uz njih ćemo biti ‘stari mačak’ Fodor, i ja ‘mlad kao rosa’. Jedino me muči koji će od nas dvojice odjenuti haljinu… No, šalu na stranu, veselim se Opatiji, veselim se druženju, divno je vratiti se opet tamo – to mi je već, ne znam ni sam koja, 10 ili 12 Dora… ma sve će biti super!” izjavio je Ćurlić.

“Jako se radujem ovom novom iskustvu, svojoj prvoj Dori, pogotovo haljinama koje će dečki nositi. No uz njih se osjećam vrlo sigurno, dobro ćemo se pripremiti i što je najvažnije, dobro se zabavljati. Naravno da postoji i malo te pozitivne treme, ali uz Zlatu i dečke, te dobru pripremu znam da će se i ta trema odmah anulirati. Jedva čekam!” riječi su nove HRT-ove akvizicije Doris Pinčić-Rogoznica.

Zlata Mück Sušec pak zaključuje: “Jako se veselim. Ja se nakon 12 godina vraćam na Doru i  tamo je uvijek neka pozitivna atmosfera, kao što je Mirko spomenuo, i mislim da ti mladi izvođači nose dio te energije. Dosta smo opuštena ekipa koja se voli zabavljati, ali smo s druge strane i štreberi, što me također veseli jer ćemo biti maksimalno pripremljeni i dobro ćemo odraditi posao.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.