Prati nas

Mozaik

Pravi pobjednik

Baby Lasagna: ‘Mirno spavamo, ponosan sam! Nemo je zaslužio pobjedu’

Iako je publika htjela Lasagnu, dobila je Nema za pobjednika. No za Hrvatsku je donedavno nepoznati dečko iz Istre, koji je sam napisao svoj pjesmu, zvijezda koja najjače blista, dokaz da se može uspjeti zahvaljujući talentu i karizmi.

Objavljeno

|

Baby Lasagna je pobjednik ovogodišnjeg Eurosonga u Malmöu.
Baby Lasagna (scr: ESC)

Naš Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto na 68. Eurosongu u švedskom Malmöu. Iako je dobio najviše glasova publike, nacionalni žiriji su nadglasali publiku pa je pobjedu odnio švicarski Nemo.

“Bilo je super, bilo je napeto, drago mi je da smo završili drugi. Bilo bi mi draže da smo prvi, ali sretan sam i zadovoljan sam. Naravno, bilo bi mi draže da smo završili prvi. Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo učinili ipak nešto dobro”, kazao je Lasagna.

“Mislim da se možemo ponositi s ovim drugim mjestom. Ja se ponosim. Sve smo napravili kako spada, mi smo zadovoljni, znamo da moramo doći doma i mirno spavati. Ovo smo bili najbolji mi i to je to”, zaključio je u razgovoru za HRT.

Oglas

Nakon nastupa u finalnoj večeri postalo je jasno da je Baby Lasagna ispunio sva očekivanja koja su stavljena pred njega. Čak i da je završio na posljednjem mjestu, za Hrvatsku je on jedini pobjednik ovogodišnjeg Eurosonga.

Uoči finalne večeri Eurosongu u Malmöu na kladionicama je uvjerljivo vodio s 44 posto, na drugom mjestu je bio Izrael s 21 posto, a na trećem švicarski predstavnik Nemo s 15 posto.

“Nemo je uz žiri imao i veliku podršku publike i to s razlogom. Pjesma mu je fantastična, mislim da je zaslužio pobjedu”, rekao je Baby Lasagna.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.