Prati nas

Show

Ponovno otac!

Ivo Amulić (58): ‘Napravili smo još jedno dite!’

Poznati pjevač Ivo Amulić otkrio je da očekuje još jedno dijete. 58-godišnji pjevač klape Rišpet ove će godine tako ponovno postati otac, ali i proslaviti deset godina svoje klape.

Objavljeno

|

Ivo Amulić (screenshot: Klapa Rišpet/Youtube)

Poznati hrvatski pjevač Ivo Amulić (58) uskoro će ponovno postati otac. Veselu vijest otkrio je novinarki RTL-a, i to nakon što ga je pitala priželjkuje li možda još unučadi.

“Mogu vam ovako ekskluzivno reći da radimo na nečemu drugome, odnosno već smo napravili još jedno dijete. A unučića koliko bude”, rekao je Amulić.

Pjevač klape Rišpet već ima dvoje odrasle djece iz prvog braka: sina Mihovila i kćer Hanu koja mu je prije dvije godine podarila unučicu Enu. Sandrom Kekez, pjevačicom grupe Fortuna, pjevač se oženio 2013. godine, a ovo će im biti prvo zajedničko dijete.

Osim na privatnom, Amulić ima razloga za slavlje i na poslovnom planu jer klapa Rišpet čiji je član, ove godine slavi 10-godišnjicu postojanja. “Moramo snimiti još tri pjesme te ćemo desetu godinu obilježiti trećim albumom. Ovo je stvarno kruna moje 35-godišnje karijere”, rekao je Amulić.

Ivo Amulić poznato je ime hrvatske glazbe. U osamdesetim godinama bio je pjevač popularne grupe Tutti Frutti, čiji se hit Opusti se neprestano vrtio na radijskim postajama.

Amulić je nakon Tutti Fruttija ostvario i zapaženu solo karijeru, a ostat će upamćeno i njegovo gostovanje u reality showu Farma 2010. godine. U show se uključio, kako je rekao, jer je želio pokušati oživjeti Titti Frutti bend.

No, tijekom gostovanja u Farmi, njegov se život posve pretvorio u reality show jer je sudionica jednog drugog reality showa javno obznanila da mu je kći. Naime, Splićanka Ornela Bešker – Amulić tijekom svog nastupa u reality showu Big Brother, izjavila je da joj je poznati pjevač otac.

“Mene se u presudi temeljenoj na rezultatima testa za utvrđivanje očinstva sasvim isključilo kao potencijalnog oca te djevojke. Ja s dotičnom osobom, koju ne volim ni nazvati imenom, jer me uopće ne interesira, ne želim imati ništa. Ona se može prezivati i Berlusconi, ali ne može tvrditi da joj je talijanski premijer otac”, kazao je Amulić Slobodnoj Dalmaciji.

Nakon avanture u Farmi, Amulić postaje član klape Rišpet s kojom već puno desetljeće puni dvorane diljem zemlje. Da je klapa Rišpet u deset godina postojanja stekla veliku popularnost svjedoče dva rasprodana koncerta, 25. i 26. veljače, u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”. Nakon toga glazbeni spektakl priredit će i 7. ožujka za splitsku publiku, u Spaladium Areni.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.