Prati nas

Vijesti

Sramotno!

Na zebri udario kolica s djetetom pa pobjegao s mjesta događaja. Traži se očevidac!

‘Supruga tako potresena nije nažalost uspjela zapamtiti registraciju i marku vozila, nego samo da su bila dvojica unutra i da je bilo sive boje’, kaže Ado Bašić.

Objavljeno

|

screenshot: Google Maps

U Zagrebu su relativno česte prometne nezgode u kojima vozači pobjegnu s mjesta događaja, no ne pamtimo da je netko udario dječja kolica i pri tome nije preuzeo odgovornost.

“Danas, 28.02. (petak) između 16:00 i 16:10 na križanju Domobranske i Ilice mi je netko s autom udario u kolica s djetetom dok je supruga s malim prelazila cestu prek zebre. S njima je srećom sve ok, nije bio prejak udarac, ali umjesto da izađe iz auta, ispriča se i provjeri jel sve u redu, dok supruga u stanju šoka sjeda na rinzol i plače, kurvin sin bježi s mjesta nesreće”, objavio je na Facebooku Ado Bašić.

“Na njegovu sreću, a moju veliku žalost, jedina kamera koja je mogla to snimiti je lažnjak. Supruga tako potresena nije nažalost uspjela zapamtiti registraciju i marku vozila, nego samo da su bila dvojica unutra i da je bilo sive boje. Ovim putem vas molim da podijelite status i javite mi u inbox, ako ste slučajno bili u to vrijeme na mjestu događaja i vidjeli kaj se dogodilo. Garantiram diskreciju. Fala unaprijed”, piše Bašić.

I policija je objavila priopćenje kojim pozivaju svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192. “Jučer, 28. veljače oko 16 sati na raskrižju Domobranske ulice i Ilice dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač s nepoznatim vozilom na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na dječja kolica u kojima se nalazilo dijete, a koja je gurala pješakinja. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, nastala je materijalna šteta”, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.