Prati nas

Vijesti

Virus neće proći

Zbog koronavirusa ZET dezinficira sve tramvaje, na terenu su čistačice u maskama

Zbog dnevne izloženosti tisućama putnika, među kojima su možda i oni zaraženi koronavirusom, vozači zeta zatražili su od poslodavca zaštitu.

Objavljeno

|

foto: MV/Sindikat vozača i prometnih radnika ZET-a

Zagrebački javni prijevoz se dezinficira i to na zahtjev Sindikata vozača i prometnih radnika ZET-a. Naime, kako je Sindikat objavio na svojoj stranici Facebooka, zbog sve prisutnijeg koronavirusa, od poslodavca su zatražili zaštitu. Reakcija je, kažu, bila iznenađujuća brza.

“Na svim terminalima postavljeni su dozatori s tekućim sapunom i sredstvom za dezinfekciju ruku. U TP Dubrava naše vrijedne čistačice iz tramvajskog servisa obavljaju dezinfekciju svih tramvaja koji se vraćaju iz prometa i pripremaju za sutrašnji izlaz u promet”, stoji u objavi uz fotografije.

U Hrvatskoj je do sada potvrđen koronavirus kod pet osoba. Stožer civilne zaštite u petak je apelirao na sve osobe koje su boravile na područjima koja su zahvaćena novim koronavirusom da u interesu javnog zdravstva ne dolaze na javna okupljanja. Vlada je, u jedinstvenom dokumentu, objavila sve što je učinila i sve što zna o ovoj zarazi.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.