Prati nas

Mozaik

obrazovanje prije svega

Starija gospođa odgovorila policajcu gdje je bila i postala hit

Policija u Srbiji zaustavila je na ulici postariju gospođu i pitala je gdje ide. Ona je rekla da ide kući nakon sata engleskog i gotovo isti tren postala hit na društvenim mrežama.

Objavljeno

|

Gospođa Olivera (screenshot: Facebook)

Kako smo već mnogo puta mogli čuti, najugroženija skupina ljudi u ovoj pandemiji koronavirusa su oni stariji od 65 godine. Zbog toga je u Srbiji starijima posve zabranjen izlazak iz kuće. Ipak, ponekad se mora napustiti dom jer postoje neke važne i neodgodive stvari koje moramo obaviti. Na primjer – naučiti engleski.

Naime, društvenim mrežama se širi snimka koju je snimila policija u Srbiji, najvjerojatnije u Beogradu, na kojoj policajac iz automobila zaustavlja postariju gospođu i pita je kako se zove i gdje ide. Gospođa Olivera, kako je rekla da se zove, kazala je da se vraća kući, a na pitanje gdje je bila odgovara da je bila na satu engleskog.

“Pa gdje ste bili na engleskom?”, zapita ponovno začuđeni policajac.

“Kod jedne moje prijateljice koja ima vremena”, kazala je Olivera i svojim odgovorom postala hit u regiji.

Iako je želja za obrazovanjem svakako pohvalna, ipak bismo preporučili da još ovih nekoliko tjedana učite engleski online, a odlazak na satove stranog jezika, slikanja ili fitnessa ostavite za neko sigurnije vrijeme. Pogledajte video.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.