Prati nas

Vijesti

Svećenik iz Sesvetskog Kraljevca i djelitelj pričesti zaraženi su, župljani moraju u izolaciju

Župljani koji su bili na misama i dolazili u kontakt sa zaraženim svećenikom, moraju u samoizolaciju.

Objavljeno

|

foto: kollynlund/Pixabay

Svećeniku M.A. (75) iz Sesvetskog Kraljevca ipak je potvrđeno da je obolio od koronavirusa, pa se oglasio i župnik župe Isusova uskrsnuća Vlado Letinčić, javlja Večernji list.

“Dragi i poštovani župljani župe Sesvetski Kraljevec. Pošto je testiranjem na COVID-19 (koronavirus) utvrđeno da su dvije osobe pozitivne: don M.A., umirovljeni svećenik i gospodin M.Ć., izvanredni djelitelj pričesti”, stoji na početku obavijesti župnika Letinčića koji dalje dodaje:

“Slijedom navedenog, SVI koji smo unazad 20 dana na bili koji način bili u kontaktu s gore navedenima moramo ići u samoizolaciju i javiti se svojim liječnicima opće medicine koji će prema potrebi (ukoliko i sami imamo neke simptome) obavijestiti epidemiološke službe.”

Naposljetku župnik kaže: “Sada je važno da spriječimo moguće širenje i da zaštitimo jedni druge kroz samoizolaciju. Lijepo molim da se ova poruka proslijedi našim župljanima preko grupa i kontakata. U molitvi povezani. Vlado Letinčić, upravitelj župe.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.