Prati nas

Vijesti

Dolijao je

Uhićen je mladić koji je teško pretukao umirovljenika i ukrao mu drva

Pretučeni muškarac je prevezen u KBC Zagreb gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, a materijalna šteta bila je procijenjena na nekoliko stotina kuna.

Objavljeno

|

foto: Hans Linde/Pixabay

Deset dana trebalo je policiji da riješi slučaj brutalnog premlaćivanja 71-godišnjeg umirovljenika koji je na svojoj parceli u krađi stabala zatekao 21-godišnjeg lopova.

Kako piše Jutarnji list, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, šumski kradljivac je predan pritvorskom nadzorniku te je protiv njega kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i razbojničke krađe dostavljena velikogoričkom tužiteljstvu, a čini se da se za njegovim pomagačem još uvijek traga.

Nesvakidašnji događaj bio je 29.veljače oko 16.10 sati između mjesta Ruča i Veleševec kada je 71-godišnji umirovljenik na svojoj livadi uočio u krađi nepoznatu mlađu mušku osobu koja je pilila motornom pilom već oborena stabla. I to nije radio sam, već je imao pomagača. Čim je nepoželjne goste 71-godišnjak upozorio te pokušao spriječiti u daljnjem naumu, došlo je prvo do žestoke svađe a potom i fizičkog napada. Umirovljenika je 21-godišnjak pretukao i pobjegao s njegovim drvima u nepoznato.

Pretučeni muškarac je prevezen u KBC Zagreb gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, a materijalna šteta bila je procijenjena na nekoliko stotina kuna.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.