Prati nas

Mozaik

U zdravom tijelu...

Baka kaže da ide do prijateljice na tenis, krši karantenu jer ju – boli dupe od sjedenja!

Na pitanje ženske osobe koja je snimila razgovor, gospođa s teniskim reketima i buketom maslačaka odgovorila je da ima tek – 44 godine.

Objavljeno

|

screenshot: Facebook

Kada je riječ o starijim ljudima koji krše propisane mjere izolacije, čini se da Beograd ima najmaštovitije pripadnike zrelih generacija. Nakon gospođe Olivere koja je “išla na sat engleskog jezika do prijateljice”, nova neimenovana gospođa izabrala je sportske aktivnosti kao razlog napuštanja doma.

Na pitanje ženske osobe koja je snimila razgovor, gospođa s teniskim reketima i buketom maslačaka odgovorila je da ima tek – 44 godine. Kaže, pošla je do prijateljice igrati tenis.

“Znate li da ne smijete izlaziti?” upitala ju je snimateljica. “Što da radim? Ne mogu sjediti doma. Boli me dupe od sjedenja”, odgovorila je nestašna prekršiteljica Vučićevih mjera. Pogledajte video.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.