Prati nas

Vijesti

Blagdanska čestitka

Milanović čestitao Uskrs: Vrijeme je za podsjećanje na načela dobrote i uvažavanja

Želim da vam blagdanski dani budu ispunjeni mirom i radošću te da ih provedete u krugu obitelji, napisao je predsjednik Milanović u čestitki.

Objavljeno

|

Zoran Milanović (screnshot: HRT)

Predsjednik Zoran Milanović zaželio je, građankama i građanima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru, sretan i blagoslovljen Uskrs.

“Blagdan Uskrsa kršćanskim je vjernicima oduvijek vrijeme suočavanja s vlastitim odlukama, propitkivanja svojih postupaka, a s nadom i vjerom u novi početak i bolje sutra.


Izloženi velikim izazovima današnjeg svijeta i prijetnjama koje su se nadvile nad cijelo čovječanstvo, vrijeme je to i za podsjećanje na najvažnija vjerska, ali jednako tako i svjetovna načela dobrote, istinske ljubavi prema bližnjem te poštivanja i uvažavanja.

Prepoznajmo i prihvatimo ta načela kao opću poruku kako bismo složno pronašli rješenja za izazove s kojima smo danas svi suočeni, kao trajno nadahnuće za život u dostojanstvu, solidarnosti i spremnosti za pomoć drugima.

Želim da vam blagdanski dani budu ispunjeni mirom i radošću te da ih provedete u krugu obitelji”, napisao je predsjednik Milanović u čestitki.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP