Prati nas

Show

One World: Together at Home

Najveće glazbene zvijezde današnjice svirkom iz svojih domova podržale zdravstvene radnike

Veliki glazbeni spektakl pod nazivom “One World: Together at Home” održan je sinoć u znak potpore svima koji se bore protiv Covida-19. Najveće glazbene zvijezde današnjice svirale su iz svojih domova, a putem interneta pratili su ih milijuni gledatelja diljem svijeta.

Objavljeno

|

Koliko godina ima Annie Lennox?
foto: Annie Lennox/Instagram

“One World: Together at Home” naziv je jedinstvenog koncerta koji bi se mogao okarakterizirati kao Live Aid našeg doba. Ideja potekla od poznate pjevačice Lady Gage pretvorila se u osmosatni glazbeni maraton u kojem su sudjelovale najveće glazbene zvijezde današnjice i koji je emitiran u subotu navečer na platformama poput Amazon Prime Video, Facebook, Instagram, TuneIn, Twitch, Twitter i YouTube te velikim televizijskim kućama poput BBC-a, CBS-a, NBC-a i ABC-a.

Posebnost ovog koncrta je u tome što su svi glazbenici svirali i pjevali iz svojih domova, a među zvijezdama koje su se odazvale pozivu za zajedničku svirku su i glazbeni “teškaši” poput Paula McCartneya, Eltona Johna, Steviea Wondera, Taylor Swift, The Killersa, Rolling Stonesa, Jennifer Lopez, Billie Eilish, Sama Smitha, Andree Bocellija, Johna Legenda, Annie Lennox i mnogih drugih.

Ovaj glazbeni događšaj organiziran je u cilju pružanja potpore zdravstvenim radnicima koji su na prvim crtama borbe protiv pandemije koronavirusa. Pogledajte i poslušajte.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.