Prati nas

Show

Stiže sin!

Plodan i u devedestoj! Bernie u izolaciji čeka sina s upola mlađom Fabianom

Bernie se s Fabianom, stručnjakinjom za marketing, oženio 2012. godine nakon razvoda od Slavice. Upoznali su se u poslovnom okruženju.

Objavljeno

|

Bernie Ecclestone (screenshot: The Royal Automobile Club)

Bernie Ecclestone (89), bivši vlasnik Formule 1, još će jednom postati tata. Britanski portali pišu da će ovaj milijarder i nekadašnji suprug riječke manekenke Slavice Radić Ecclestone nakon tri kćeri dobiti sina.

Njegova partnerica Fabiana Flosi (45) trudna je već šest mjeseci i trenutno vrijeme sa suprugom provodi u izolaciji na njegovoj farmi u rodnom joj Brazilu. “Srećom na farmi uvijek ima posla. Fabiana brine i o svojoj plantaži kave”, izjavio je Ecclestone. “Kao i svi drugi roditelji na svijetu, imamo samo jednu želju – da nam dijete bude zdravo”, kazala je Flosi.

Iz prvog braka s Ivy Bamford Bernie ima danas 65-godišnju kćer Deborah. Potom je nakon niza godina ušao u drugi brak, onaj sa Slavicom Radić te je s njom dobio dvije kćer – 35-godišnju Tamaru i 31-godišnju Petru.

Bernie se s Fabianom, stručnjakinjom za marketing, oženio 2012. godine nakon razvoda od Slavice. Upoznali su se u poslovnom okruženju.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.