Prati nas

Show

Glazbom protiv epidemije

Stjepan Hauser večeras u Pulskoj areni. Koncert je, naravno, online

Naš proslavljeni čelist pridružuje se sve većem broju glazbenika koji svirkama online žele uveseliti publiku zatvorenu u svojim domovima, ali i prikupiti sredstva za borbu protiv koronavirusa.

Objavljeno

|

Stjepan Hauser (screenshot: Youtube)

Večeras imate prilike uživati u još jednom vrhunskom glazbenom događaju. Točno u 19:00 sati na svojem Youtube kanalu naš će proslavljeni čelist, Stjepan Hauser, zasvirati za svoju vjernu publiku, ali i za sve one hrabre ljude koji se na prvoj liniji obrane bore protiv koronavirusa.

Stjepan je rođen u Puli pa je odabrao upravo svoj rodni grad  – i to pulsku Arenu – za ovakav poseban događaj.

Hauser očekuje mnogo publike koja će uživati u svirci – naravno, preko interneta. Koncert je i humanitarnog karaktera te će na ovaj način Hauser podržati Fond solidarnosti  kojim se prikupljaju sredstva za borbu protiv Covida-19.

Pogledajte Stjepanovu najavu koncerta i pridružite mu se točno u 19:00 sati.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.