Prati nas

Stil i ljepota

Izgleda mlađe

Danijela Dvornik pokazala novu boju kose: ‘Ne bih vam dala 50 godina!’

Danijela Dvornik ponovno je promijenila boju kose, no nakon blond i ružičaste odlučila se na sivkastu nijansu. Kaže kako ovu boju osjeća kao svoju, a ubrzo su uslijedili i brojni komplimenti.

Objavljeno

|

Danijela Dvornik (foto: Instagram)

Neobična vremena su došla! Nikad prije se nije događalo da žene dobiju kompliment da zbog sive kose izgledaju mlađe, no moda je čudna stvar pa se tako u posljednje vrijeme sijedi pramenovi sve manje skrivaju, a u sivo se bojaju i mlade djevojke.

I dobro je da je tako, a te je pozitivne promjene na svojoj koži – ili da kažemo kosi – osjetila i Danijela Dvornik (53) nakon što se na Instagramu pohvalila novom, sivkastom nijansom kose.

“Eto, makeover je gotov. Ja sam prezadovoljna jer će od sada održavanje kose u prirodnu boju biti puno lakše. Ovu boju osjećam kao svoju”, napisala je Danijela Dvornik uz fotografiju svoje nove boje kose i naglasila da je žena koja ima preko pedeset godina.

Komplimenti su se odmah zaredali, a među njima i onaj najdraži svakoj ženi. “Ne bi vam uopće dala pedeset godina. Super vam je ova nova boja!” rekla je jedna komentatorica.

Danijela, inače, često eksperimentira s bojom kose pa je tako isprobala razne nijanse plave, ali i ružičaste. Siva boja na koju se sada odlučila u posljednje je vrijeme jako moderna, no da bi sve ispalo kako treba ipak je potrebno potražiti pomoć stručnjaka, jer siva boja rijetko kad dobro ispadne ako se pokušava postići u kućnoj radinosti.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.