Prati nas

Show

Dalmatinski zavodnik

Ivo Amulić (58) još će jednom postati tata. Kaže, neće biti popustljiv kao prema unučici Eni

Ivo je i djed unuke Ene koja ga ‘mota oko malog prsta’, no sada tvrdi da će kći imati drukčiji tretman.

Objavljeno

|

Ivo Amulić otkriva tajnu mladosti.
Ivo Amulić (screenshot: Hit Records/Youtube)

Nekadašnji “tutifrutijevac”, a danas član klape Rišpet, Ivo Amulić, s nestrpljenjem čeka još jedno dijete. Djevojčica Dina stiže u srpnju. Za RTL je otkrio kako se on i njegova supruga Sandra Kekez pripremaju za prinovu.

“Kad sam bio mlađi onda sam gledao kako kupiti nove krpice za djecu, a sad gledamo nabaviti od prijatelja kojima više ne treba. Jednostavno nastojimo biti malo štedljivi”, rekao je Amulić za RTL Exkluziv.

“Uvijek sam im svojim primjerom pokazivao, tako ću i sada”, rekao je Amulić koji iz prvog braka već ima kćer Hanu i sina Mihovila. Inače, Ivo je i djed unuke Ene koja ga ‘mota oko malog prsta’, no sada tvrdi da će kći imati drukčiji tretman.

U intervjuu je otkrio i kako je upoznao suprugu. “Mi smo prvo bili prijatelji, zajedno smo radili i pjevali, tako da se iz nekog prijateljstva javila neka potreba za biti malo bliskiji. I onda smo odlučili biti skupa. Jednog dana nakon što smo se našli ja sam rekao: “Pa je l’ moraš ići kući?’I tako je to bilo”, ispričao je dalmatinski zavodnik.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.