Prati nas

Show

Danas kada postajem...

Miroslav Škoro otkrio da nikada nije dao pionirsku zakletvu, nije primio kapu ni maramu

‘Ja sam postao generalni konzul, a nisam bio član HDZ-a. Izašao sam iz toga jer se nisam slagao s politikom koju su provodili ti ljudi. Imali su novaca za pepeljare, za pršute, sireve, kravate, glupe knjige, ali nisu imali novce da plate ljudima karte da dođu iz Pečuha u Zagreb na predstavu da održavamo te veze’, kazao je popularni pjevač i političar.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Miroslav Škoro (screenshot: Youtube)

Predsjednik Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro za Novu TV otkrio je da tehnički nikada nije položio pionirsku zakletvu. Naime, novi vođa desnice i nekadašnji generalni konzul RH u Pečuhu odgovorio je na pitanje je li pionir HDZ-a i je li ga Ivo Sanader pogurao u karijeri.

“Faktografski gledano, ja nisam čak bio ni Titov pionir jer sam na dan primanja u pionire imao upalu pluća tako da nisam primio onu kapu i maramu”, kazao je Škoro.


“Što se tiče HDZ-a, definitivno nisam njihov pionir. Ako je netko bio problem HDZ-a, čak i kad sam bio njihov dio, to sam bio ja. Ja sam postao generalni konzul, a nisam bio član HDZ-a. Izašao sam iz toga jer se nisam slagao s politikom koju su provodili ti ljudi. Imali su novaca za pepeljare, za pršute, sireve, kravate, glupe knjige, ali nisu imali novce da plate ljudima karte da dođu iz Pečuha u Zagreb na predstavu da održavamo te veze. Ja sam izašao iz Sabora, Sanaderu sam jasno rekao da ne želim sudjelovati u tome, ali sam mandat pošteno vratio, dakle, stavljati me u taj kontekst je u najmanju ruku zločesto”, objasnio je.

Osvrnuo se i na novac koji je zaradio: “Svaki novčić koji sam zaradio, zaradio sam na pozornici, za mikrofonom, svojim radom i talentom. Nije mi HDZ pisao ‘Ne dirajte mi ravnicu’, ni ‘Matu’ ni ‘Sude mi’ ni ‘Milo moje’. Ljudi na slavljima i na sahranama znaju zapjevati moje pjesme… Etiketiranje tog tipa je stvar prošlosti. Etiketiranje su doživjeli i moj otac, i djed i stričevi i meni je toga dosta. Ja to vrijeme prezirem.”

.

Show

Zoran Šprajc pokazao je skoro sve: Proslava 52. rođendana na plaži!

Omiljeni hrvatski TV voditelj ove godine rođendan slavi na moru. Tom je prigodom na Instagramu objavio fotografiju sebe kako izlazi iz mora i pokupio brojne pohvale zbog izgleda.

Silvija Novak

Objavljeno

|

“Ako niste gledali Baywatch, sad gledate! To je sat za plažu na ruci morskog medvjeda”, napisao je na svom Instagram profilu omiljeni hrvatski voditelj Zoran Šprajc uz fotografiju na kojoj izlazi iz mora.

Odmah su uslijedili komentari da je u dobroj formi, isklesan, seksi muškarac i pravi morski vuk. No za Šprajcovo dobro raspoloženje nije zaslužna samo činjenica što godišnji odmor provodi na moru, već i to što je upravo proslavio 52. rođendan.


Naime, omiljeni voditelj RTL Direkta rođen je 2. kolovoza 1968. u Slavonskom Brodu, a ove godine pogodilo se da rođendan slavi na moru.

Fotografije s ljetovanja redovito objavljuje na Instagramu, a profil na toj društvenoj mreži otvorio je, kako sam priznaje, zbog posla. No ubrzo ju je zavolio jer, kako kaže, čini mi se da prenosi više topline, emocija i doživljaja nego Facebook. “Osim toga, Facebook je za starce, a mi mladi smo na Instagramu”, kaže Šprajc.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP