Prati nas

Show

Danas kada postajem...

Miroslav Škoro otkrio da nikada nije dao pionirsku zakletvu, nije primio kapu ni maramu

‘Ja sam postao generalni konzul, a nisam bio član HDZ-a. Izašao sam iz toga jer se nisam slagao s politikom koju su provodili ti ljudi. Imali su novaca za pepeljare, za pršute, sireve, kravate, glupe knjige, ali nisu imali novce da plate ljudima karte da dođu iz Pečuha u Zagreb na predstavu da održavamo te veze’, kazao je popularni pjevač i političar.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Miroslav Škoro (screenshot: Youtube)

Predsjednik Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro za Novu TV otkrio je da tehnički nikada nije položio pionirsku zakletvu. Naime, novi vođa desnice i nekadašnji generalni konzul RH u Pečuhu odgovorio je na pitanje je li pionir HDZ-a i je li ga Ivo Sanader pogurao u karijeri.

“Faktografski gledano, ja nisam čak bio ni Titov pionir jer sam na dan primanja u pionire imao upalu pluća tako da nisam primio onu kapu i maramu”, kazao je Škoro.


“Što se tiče HDZ-a, definitivno nisam njihov pionir. Ako je netko bio problem HDZ-a, čak i kad sam bio njihov dio, to sam bio ja. Ja sam postao generalni konzul, a nisam bio član HDZ-a. Izašao sam iz toga jer se nisam slagao s politikom koju su provodili ti ljudi. Imali su novaca za pepeljare, za pršute, sireve, kravate, glupe knjige, ali nisu imali novce da plate ljudima karte da dođu iz Pečuha u Zagreb na predstavu da održavamo te veze. Ja sam izašao iz Sabora, Sanaderu sam jasno rekao da ne želim sudjelovati u tome, ali sam mandat pošteno vratio, dakle, stavljati me u taj kontekst je u najmanju ruku zločesto”, objasnio je.

Osvrnuo se i na novac koji je zaradio: “Svaki novčić koji sam zaradio, zaradio sam na pozornici, za mikrofonom, svojim radom i talentom. Nije mi HDZ pisao ‘Ne dirajte mi ravnicu’, ni ‘Matu’ ni ‘Sude mi’ ni ‘Milo moje’. Ljudi na slavljima i na sahranama znaju zapjevati moje pjesme… Etiketiranje tog tipa je stvar prošlosti. Etiketiranje su doživjeli i moj otac, i djed i stričevi i meni je toga dosta. Ja to vrijeme prezirem.”

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP