Prati nas

Show

Rođendan preko interneta

Tulum koji ne smijete propustiti: Slavne glumice nazdravile iz vlastitih kupaonica

Iako su na snazi stroge mjere zaštite od koronavirusa i ograničenje kretanja, to ne znači da se ne možemo družiti, pa čak slaviti i rođendane. Bili smo na jednom rođendanskom tulumu na kojem je bilo mnogo poznatih lica. Pogledajte…

Objavljeno

|

screenshit: Facebook

Proslavljena glumica Meryl Streep i još dvije njezine kolegice koje možda ne znate po imenu, ali ćete se njihovih lica sigurno sjetiti, Audra McDonald i Christine Baranski, uživale su u pićima u svojim vlastitim kupaonicama, usput se ugodno družeći zahvaljujući suvremenoj tehnologiji.

Streep i prijateljice susrele su se na ovaj način i kako bi odale (distanciranu) počast poznatom kompozitoru s Broadwaya Stephenu Sondheimu za njegov 90. rođendan.

I dok tri dive običavamo gledati u raskošnim haljinama i pod teškom šminkon na raznim crvenim tepisima, za proslavu Sondheimovog rođendana odabrale su kućne ogrtače i lice bez imalo make upa. A s obzirom da se ipak radilo o rođendanu, red je bio nazdraviti slavljeniku za koju je prigodu Streep odabrala martini, Baranski crno vino, a McDonald potegnula bourbon direktno iz boce.

Oglas

"Ladies who Lunch"

…and when Meryl Streep, Audra McDonald and Christine Baranski perform "Ladies Who Lunch" during 'Take Me to the World: A Sondheim 90th Birthday Celebration,' drinking wine, you can understand the words classy, sassy and mesmerising…

Gepostet von London Theatre Reviews am Montag, 27. April 2020

Nakon toga, dame su zajedno otpjevale Sondheimovu pjesmu “The Ladies Who Lunch” iz mjuzikla “Company”.

Inače povodom rođendana slavnog kompozitora, održan je i online događaj koji se emitirao na mrežnoj stranici Broadway.com i na Youtubeu, a u kojem su, među ostalima, sudjelovali i Lin-Manuel Miranda, Neil Patrick Harris, Patti LuPone i Jake Gyllenhaal i ostali. Tom prilikom prikupljao se i novac za sve umjetnike kojima je zbog pandemije koronavirusa ugrožena egzistencija.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.