Prati nas

Show

Rođendan preko interneta

Tulum koji ne smijete propustiti: Slavne glumice nazdravile iz vlastitih kupaonica

Iako su na snazi stroge mjere zaštite od koronavirusa i ograničenje kretanja, to ne znači da se ne možemo družiti, pa čak slaviti i rođendane. Bili smo na jednom rođendanskom tulumu na kojem je bilo mnogo poznatih lica. Pogledajte…

Objavljeno

|

screenshit: Facebook

Proslavljena glumica Meryl Streep i još dvije njezine kolegice koje možda ne znate po imenu, ali ćete se njihovih lica sigurno sjetiti, Audra McDonald i Christine Baranski, uživale su u pićima u svojim vlastitim kupaonicama, usput se ugodno družeći zahvaljujući suvremenoj tehnologiji.

Streep i prijateljice susrele su se na ovaj način i kako bi odale (distanciranu) počast poznatom kompozitoru s Broadwaya Stephenu Sondheimu za njegov 90. rođendan.

I dok tri dive običavamo gledati u raskošnim haljinama i pod teškom šminkon na raznim crvenim tepisima, za proslavu Sondheimovog rođendana odabrale su kućne ogrtače i lice bez imalo make upa. A s obzirom da se ipak radilo o rođendanu, red je bio nazdraviti slavljeniku za koju je prigodu Streep odabrala martini, Baranski crno vino, a McDonald potegnula bourbon direktno iz boce.

Nakon toga, dame su zajedno otpjevale Sondheimovu pjesmu “The Ladies Who Lunch” iz mjuzikla “Company”.

Inače povodom rođendana slavnog kompozitora, održan je i online događaj koji se emitirao na mrežnoj stranici Broadway.com i na Youtubeu, a u kojem su, među ostalima, sudjelovali i Lin-Manuel Miranda, Neil Patrick Harris, Patti LuPone i Jake Gyllenhaal i ostali. Tom prilikom prikupljao se i novac za sve umjetnike kojima je zbog pandemije koronavirusa ugrožena egzistencija.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.