Prati nas

Show

Pojačaj radio!

Čolićev koncert u Opatiji održat će se prema planu 18. srpnja

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda ovih prostora, Zdravko Čolić, održat će koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji 18. srpnja.

Objavljeno

|

Zdravko Čolić (foto: pr/Hamar media)

Iako su zbog epidemije novog koronavirusa mnoga događanja morala biti odgođena ili čak otkazana, koncert jedne od najvećih glazbenih zvijezda na ovim prostorima održat će se kao što je i planirano: Zdravko Čolić nastupit će 18. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Nakon stresa koji nam je priuštila korona, vrijeme je za uživanje u dobroj glazbi pod vedrim nebom , a legendarni Čolić će bez sumnje i ovoga puta pripremiti koncert za pamćenje.

“Vječni mladić” iz Sarajeva ušao je već u sedamdesetu godinu, no njegova glazba i dalje je rado slušana među svim generacijama. Čolić je svojedobno bio najpopularniji pjevač Jugoslavije čije su se ploče prodavale u stotinama tisuća primjeraka.

No dok su za njim uzdisale žene diljem bivše države, njegovo je srce osvojila supruga Sandra s kojom se vjenčao 2001. godine te s njom dobio dvije kćeri Unu (18) i Laru (13).

https://www.youtube.com/watch?v=GutzFHfrWrg

No jeste li znali da je ovaj neprikosnoveni kralj jugoslavenske glazbe silno želio i svjetsku karijeru za što je čak osmišljen i pseudonim Dravco?

Dok ponavljate tekstove njegovih pjesama kako biste se pripremili za koncert u Opatiji, prisjetite se i našeg teksta o pokušajima inozemne karijere Zdravka Čolića te poslušajte kako je zvučao na njemačkom jeziku.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.