Prati nas

Show

Pojačaj radio!

Čolićev koncert u Opatiji održat će se prema planu 18. srpnja

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda ovih prostora, Zdravko Čolić, održat će koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji 18. srpnja.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Zdravko Čolić (foto: pr/Hamar media)

Iako su zbog epidemije novog koronavirusa mnoga događanja morala biti odgođena ili čak otkazana, koncert jedne od najvećih glazbenih zvijezda na ovim prostorima održat će se kao što je i planirano: Zdravko Čolić nastupit će 18. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Nakon stresa koji nam je priuštila korona, vrijeme je za uživanje u dobroj glazbi pod vedrim nebom , a legendarni Čolić će bez sumnje i ovoga puta pripremiti koncert za pamćenje.


“Vječni mladić” iz Sarajeva ušao je već u sedamdesetu godinu, no njegova glazba i dalje je rado slušana među svim generacijama. Čolić je svojedobno bio najpopularniji pjevač Jugoslavije čije su se ploče prodavale u stotinama tisuća primjeraka.

No dok su za njim uzdisale žene diljem bivše države, njegovo je srce osvojila supruga Sandra s kojom se vjenčao 2001. godine te s njom dobio dvije kćeri Unu (18) i Laru (13).

https://www.youtube.com/watch?v=GutzFHfrWrg

No jeste li znali da je ovaj neprikosnoveni kralj jugoslavenske glazbe silno želio i svjetsku karijeru za što je čak osmišljen i pseudonim Dravco?

Dok ponavljate tekstove njegovih pjesama kako biste se pripremili za koncert u Opatiji, prisjetite se i našeg teksta o pokušajima inozemne karijere Zdravka Čolića te poslušajte kako je zvučao na njemačkom jeziku.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP