Prati nas

Vijesti

Škoro neće

Joža Manolić (100) predvidio je Milanovića, a sada zna i tko će sastavljati Vladu

‘Škoro osobno nema potencijala za politiku da provede taj pokret. On je, prije svega, prihvaćen kao pjevač’, kaže hrvatski James Bond.

Objavljeno

|

Joža Manolić (screenshot: N1)

Najdugovječniji hrvatski političar i drugi premijer Republike Hrvatske, Josip Joža Manolić, analizirao je za Novu TV tko će nakon nadolazećih parlamentarnih izbora slagati Vladu. Kaže da će to biti – SDP.

”Sve je drugo u rasulu. SDP je sada u prednosti jer je Zoran Milanović pobijedio. On nije pobijedio kao pojedinac, nego kao SDP-ovac sa saveznicima”, objašnjava i dodaje da je Milanović po njegovu mišljenju dosad djelomično opravdao svoju ulogu.

“Međutim, ima jedna crta kod svakoga čovjeka da ima svoj ‘ja’. I zbog tog svog velikoga ‘ja’ zaboravio je neke momente iz promidžbe koji su bili stvarno pobjedonosni”, objasnio je.

Kada je riječ o Škorinu Domovinskom pokretu, Josip Manolić kaže da je to dobar imidž. ”Škoro osobno nema potencijala za politiku da provede taj pokret. On je, prije svega, prihvaćen kao pjevač. I ja kao političar sam ga prihvatio kao pjevača”, kazao je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.