Prati nas

Vijesti

Bez kompromisa

Mrsić: Odvojiti braniteljske od radničkih mirovina, maknuti vjeronauk iz škola, oporezovati bogatstvo

Šef Demokrata Mirando Mrsić nakon predaje kandidacijskih lista za parlamentarne izbore kazao je da je okupio koaliciju koja može promijeniti Hrvatsku. Među ciljevima su mu micanje braniteljskih mirovina iz mirovinskog sustava, micanje vjeronauka iz škola, jačanje javnog zdravstva

Objavljeno

|

Mirando Mrsić

“Mislimo da je naša koalicija bitna jer pokazuje da se ljudi mogu okupiti i promijeniti Hrvatsku. Hrvatska treba rezove, u njoj treba stvari promijeniti i mi smo se okupili oko cilja da Hrvatska bude drugačija. Rezovi su nužni, potrebno je uvesti porez na bogatstvo, treba maknuti braniteljske mirovine iz mirovinskog sustava, vrijeme je za reviziju Vatikanskih ugovora i da vjeronauk izađe iz škola”, izjavio je Mirando Mrsić.

Kaže da zdravlje mora biti prioritet svima, da javno zdravstvo mora biti odvojeno od privatnog te da onaj tko radi u bolnici ne može raditi u privatnom zdravstvu.

Demokrati su, podsjetimo, koalirali s Hrvatskim laburistima, Listom za Rijeku i Strankom zelenih u svih 11 izbornih jedinica.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.