Prati nas

Show

Promili

Partnerica Veljka Barbierija: ‘Pucao je od sreće u svom đardinu na svoje drvo, a netko ga je prijavio!”

‘Čovjek je popio dvije čaše plavca da se proveseli i od sreće je zapucao iz svog tetejca za kojeg ima trajnu dozvolu nošenja jer je bio časnik u vojsci.’

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Veljko Barbieri (screenshot: Naša TV)

Poznati hrvatski gastronom i književnik Veljko Barbieri (70) priveden je u makarsku policijsku postaju nakon što je sinoć pucao iz vatrenog oružja u stablo ispred obiteljske kuće. I dok većina medija javlja šture policijske podatke, Jutarnji list stupio je u kontakt s njegovom životnom partnericom.

“Ma, ja uopće ne mogu vjerovati te naslove i medijske napise. Pa to je sve toliko napuhano da mi je čak i smiješno”, započela je gospođa na telefonu voljna pojasniti situaciju.


“Veljko je za vrijeme karantene napisao tri romana. Pazite, tri romana! On nije tri mjeseca izišao iz kuće uopće. I onda je napokon izišao. Toliko je bio sretan. Pazite, prvi put je nakon tri mjeseca izišao iz kuće! Bio je presretan. Prijatelji su nam poklonili bocu divnog plavca i on je nazdravio. Pa, jel’ znate vi koliko je 1,76 promila? Čovjek je popio dvije čaše plavca da se proveseli i od sreće je zapucao iz svog tetejca za kojeg ima trajnu dozvolu nošenja jer je bio časnik u vojsci”, objašnjava partnerica našeg književnika.

“I, gledajte, čovjek je zapucao od sreće u svom đardinu u svoje drvo! I netko ga je prijavio, zamislite! A čovjek se veselio u svom đardinu… Nevjerojatno”, rekla je gospođa u kratkom telefonskom razgovoru za Jutarnji list.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP