Prati nas

Show

Promili

Partnerica Veljka Barbierija: ‘Pucao je od sreće u svom đardinu na svoje drvo, a netko ga je prijavio!”

‘Čovjek je popio dvije čaše plavca da se proveseli i od sreće je zapucao iz svog tetejca za kojeg ima trajnu dozvolu nošenja jer je bio časnik u vojsci.’

Objavljeno

|

Veljko Barbieri (screenshot: Naša TV)

Poznati hrvatski gastronom i književnik Veljko Barbieri (70) priveden je u makarsku policijsku postaju nakon što je sinoć pucao iz vatrenog oružja u stablo ispred obiteljske kuće. I dok većina medija javlja šture policijske podatke, Jutarnji list stupio je u kontakt s njegovom životnom partnericom.

“Ma, ja uopće ne mogu vjerovati te naslove i medijske napise. Pa to je sve toliko napuhano da mi je čak i smiješno”, započela je gospođa na telefonu voljna pojasniti situaciju.

“Veljko je za vrijeme karantene napisao tri romana. Pazite, tri romana! On nije tri mjeseca izišao iz kuće uopće. I onda je napokon izišao. Toliko je bio sretan. Pazite, prvi put je nakon tri mjeseca izišao iz kuće! Bio je presretan. Prijatelji su nam poklonili bocu divnog plavca i on je nazdravio. Pa, jel’ znate vi koliko je 1,76 promila? Čovjek je popio dvije čaše plavca da se proveseli i od sreće je zapucao iz svog tetejca za kojeg ima trajnu dozvolu nošenja jer je bio časnik u vojsci”, objašnjava partnerica našeg književnika.

“I, gledajte, čovjek je zapucao od sreće u svom đardinu u svoje drvo! I netko ga je prijavio, zamislite! A čovjek se veselio u svom đardinu… Nevjerojatno”, rekla je gospođa u kratkom telefonskom razgovoru za Jutarnji list.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.