Prati nas

Mozaik

Počelo je Ljeto na Strossu, otvorio ga je legendarni Jimmy Stanić

Ulice Zagreba ponovno su oživjele pa tako i jedno od omiljenih šetališta na Gornjem gradu gdje je počelo još jedno, jubilarno 20. Ljeto na Strossu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

Počelo je 20. jubilarno Ljeto na Strossu i time nagovijestilo povratak nekih opuštenijih, normalnijih vremena. Omiljeno zagrebačko šetalište na Gornjem gradu i ovog će ljeta biti okupljalište svih željnih glazbe i dobre zabave u prekrasnom ambijentu u sjeni kestenova.

Ljeto na Strossu jedan je od najotmjenijih projekata Kraljeva ulice, omiljenih uličnih svirača zaslužnih i za ulični festival Cest is d’Best, koji u Zagreb donosi dašak pariškog Montmartrea.


Pomno odabran glazbeni program, likovne instalacije uklopljene u prostor, neobične i zabavne akcije i nagradne igre, pomalo nostalgičan ugođaj otvorenog kina, slikari sa svojim platnima i čašica izvrsnog vina. To je ponuda kojoj već nekoliko godina teško odolijevaju Zagrepčani i gosti našeg grada.

Svečano otvorenje održano je u petak koncertom legendarnog Stjepana Jimmyja Stanića koji je uz suprugu Barbaru i prateći bend izveo pregršt svojih legendarnih hitova i glazbenih klasika upotpunjenih šalama i vicevima.

Ove će godine Stross kao Strossmartre živjeti gotovo 102 dana pa svakako svratite i uživajte u zabavi i jedinstvenom ugođaju. Program događanja možete pronaći OVDJE.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP