Prati nas

Mozaik

Počelo je Ljeto na Strossu, otvorio ga je legendarni Jimmy Stanić

Ulice Zagreba ponovno su oživjele pa tako i jedno od omiljenih šetališta na Gornjem gradu gdje je počelo još jedno, jubilarno 20. Ljeto na Strossu.

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

Počelo je 20. jubilarno Ljeto na Strossu i time nagovijestilo povratak nekih opuštenijih, normalnijih vremena. Omiljeno zagrebačko šetalište na Gornjem gradu i ovog će ljeta biti okupljalište svih željnih glazbe i dobre zabave u prekrasnom ambijentu u sjeni kestenova.

Ljeto na Strossu jedan je od najotmjenijih projekata Kraljeva ulice, omiljenih uličnih svirača zaslužnih i za ulični festival Cest is d’Best, koji u Zagreb donosi dašak pariškog Montmartrea.

Pomno odabran glazbeni program, likovne instalacije uklopljene u prostor, neobične i zabavne akcije i nagradne igre, pomalo nostalgičan ugođaj otvorenog kina, slikari sa svojim platnima i čašica izvrsnog vina. To je ponuda kojoj već nekoliko godina teško odolijevaju Zagrepčani i gosti našeg grada.

Svečano otvorenje održano je u petak koncertom legendarnog Stjepana Jimmyja Stanića koji je uz suprugu Barbaru i prateći bend izveo pregršt svojih legendarnih hitova i glazbenih klasika upotpunjenih šalama i vicevima.

Ove će godine Stross kao Strossmartre živjeti gotovo 102 dana pa svakako svratite i uživajte u zabavi i jedinstvenom ugođaju. Program događanja možete pronaći OVDJE.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.