Prati nas

Vijesti

Odgoda

Zagrebački Hod za život odgođen je zbog prevelikog interesa i epidemiološke situacije

‘Svi smo razočarani, volonteri su uložili jako puno truda, ali zaključili smo da su životi, sigurnost i zdravlje ljudi, najvažniji’, poručuju organizatori.

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

“Želimo izvijestiti javnost da se Hod za život, obitelj i Hrvatsku, koji je trebao biti održan u subotu 27. lipnja odgađa i pomičemo ga na jesen”, rekla je Andrea Kotnik, koordinatorica Hoda za život u Zagrebu.

Razlog odgodi je veliki interes građana i činjenica da bi se na Hodu okupilo više od 500 sudionika, što je protivno preporukama Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

“Odluku o odgodi donijeli smo zbog naglog porasta zaraženih ljudi. Svi smo razočarani, volonteri su uložili jako puno truda, ali zaključili smo da su životi, sigurnost i zdravlje ljudi, najvažniji, da trebamo biti odgovorni i zatititi svaki ljudski život i svakog tko je trebao doći na Hod jer se na Hodu često moglo vidjeti obitelji s djecom”, objasnila je Kotnik.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.