Prati nas

Show

Ace

Bernie Ecclestone (89) postao je još jednom tata: ‘Jako sam ponosan!’

Britanski zavodnik iz prvog braka s Ivy Bamford ima danas 65-godišnju kćer Deborah. Potom je nakon niza godina ušao u drugi brak, onaj sa Slavicom Radić te je s njom dobio dvije kćer – 35-godišnju Tamaru i 31-godišnju Petru.

Objavljeno

|

Bernie Ecclestone (screenshot: The Royal Automobile Club)

Bernie Ecclestone, nekadašnji ključni čovjek Formule 1, postao je još jednom tata i to u 90. godini života. 46 godina mlađa Fabiana Flosi rodila je dječaka. Porođaj je prema britanskim tabloidima trajao manje od pola sata.

“Nazvali smo sina Ace, baš sam jako ponosan”, rekao je nekadašnji hrvatski zet za Blick.

Trudnoću je par proveo u izolaciji na njegovoj farmi u Brazilu. “Srećom na farmi uvijek ima posla. Fabiana brine i o svojoj plantaži kave”, izjavio je početkom travnja Ecclestone. “Kao i svi drugi roditelji na svijetu, imamo samo jednu želju – da nam dijete bude zdravo”, kazala je Flosi.

Britanski zavodnik iz prvog braka s Ivy Bamford ima danas 65-godišnju kćer Deborah. Potom je nakon niza godina ušao u drugi brak, onaj sa Slavicom Radić te je s njom dobio dvije kćer – 35-godišnju Tamaru i 31-godišnju Petru.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.