Prati nas

Vijesti

Komentar

Premijer Plenković: ‘Milanoviću je dosadno na predsjedničkoj dužnosti pa grinta’

‘”Sabor je iznad Stožera. Stožer je u stvari ništa’, poručio je sinoć predsjednik Zoran Milanović.

Objavljeno

|

Koliko su stvarno porasle mirovine u mandatu Andreja Plenkovića?
screenshot: Andrej Plenković, MEP/Youtube

Premijer Andrej Planković (HDZ) komentirao je novi istup predsjednika Zorana Milanovića koji je još jednom za mjere koje donosi Nacionalni stožer Civilne zaštite tražio saborsku potvrdu, a same je članove Stožera nazvao anonimcima.

“Meni se čini da je njemu malo dosadno. Mislim da mu je strašno dosadno, jer toliko grintati i inzistirati na stvarima koje smo ovdje apsolvirali, nema drugog objašnjenja”, kazao je premijer prije dolaska na saborsku sjednicu.

Na Milanovićevu tvrdnju da se boji Sabora da mu se miješa u posao, Plenković je rekao kako mu se čini da je “on tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti pa mu je strašno politički dosadno”.

Milanovićevu izjavu da je “Stožer u stvari ništa” komentirao je isto: “Dosadno mu je.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.