Prati nas

Vijesti

Prebrza vožnja

Rajko Dujmić je ozlijeđen u prometnoj nesreći. Supruga: ‘Molite da se probudi iz kome’

Prvo je udario u kamenje pored ceste, zatim je vozilo odbačeno u obližnji šljivik da bi u konačnici završilo na strmini provalije.

Objavljeno

|

Rajko Dujmić (screenshot: Croatia Records)

Glazbenik Rajko Dujmić (65) stradao je jučer u prometnoj nesreći u Ravnoj Gori. Vozilom Hitne pomoći prebačen je u bolnicu na riječkom Sušaku gdje je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja. Stanje mu je stabilno i nije u životnoj opasnosti.

“Molim vas, molite da se probudi iz kome”, napisala je njegova supruga Snježana na Facebooku.

Jutarnji list donosi detalje nesreće prema kojima je jučer u 17:15 Dujmić VW Tiguanom sletio s ceste i završio na strmini provalije. Prema prvim informacijama, uzrok nesreće, je prebrza vožnja. Osim glazbenika, u vozilu nije bilo drugih osoba.

Zbog neprilagođene brzine u jednom je trenutku sletio s kolnika udesno: prvo je udario u kamenje pored ceste, zatim je vozilo odbačeno u obližnji šljivik da bi u konačnici završilo na spomenutoj strmini provalije, piše Jutarnji.

Drugi mediji javljaju da je prilikom nesreće Dujmić ispao iz automobila te da je zadobio teške ozlijede glave.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.