Prati nas

Vijesti

Prirodna nepogoda

Zagrepčani štetu od poplave mogu prijaviti do četvrtka

Rok za prijavu šteta je do četvrtka, 30. srpnja do 12:00 sati, no u slučaju potrebe rok će se produžiti.

Objavljeno

|

foto: Zagreb.hr

“Pozivamo sve sugrađane koji su pretrpjeli štetu na imovini uslijed jakog nevremena koje je protekloga vikenda pogodilo područje grada Zagreba da kontaktiraju predstavniike svoje gradske četvrti”, objavio je Grad Zagreb na službenim stranicama.

U prijavi je potrebno navesti podatke o oštećeniku, kao i lokaciju/ adresu objekta i dostaviti fotografije šteta (ukoliko s istima raspolažete) putem maila. Ukoliko se netko ne služi mailom, predstavnike može kontaktirati putem telefona.

Rok za prijavu šteta je do četvrtka, 30. srpnja do 12:00 sati, no u slučaju potrebe rok će se produžiti. E-mail adrese i brojeve telefona za prijavu šteta možete pronaći na ovoj stranici.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.