Prati nas

Show

Diva na odmoru

Josipa Lisac ljetni odmor provodi u Istri i doista uživa

Josipa Lisac ljetni odmor provodi u Istri i to onako kako i priliči pravoj divi: u bazenu s čašom u ruci, dok ju veliki šešir štiti od sunčevih zraka.

Objavljeno

|

Josipa Lisac (screenshot: HTV)

Ugodno ljuljuškanje u bazenu, na glavi veliki šešir koji štiti od sunca, a u ruci čaša s pićem – tako odmor provodi istinska diva hrvatske glazbe, Josipa Lisac.

Iako na društvenim mrežama rijetko objavljuje prizore iz svog privatnog života, Josipa je ipak odlučila podijeliti s obožavateljima kako provodi ljeto. A svoju ljetnu oazu pronašla je u Istri.

Za šetnje zelenim krajolikom i Rovinjem, Josipa je odabrala dugu, bijelu, laganu haljinu jednostavna kroja ali s velikim natpisom na leđima koji kaže “Everything”, odnosno “Sve”. Dakako, i ovaj put na glavi je veliki šešir zanimljiva oblika, a upravo činjenica što se baš uvijek štiti od sunčevih zraka, jedan je od razloga Josipinog mladolikog izgleda i očuvanog tena.

Naravno, obožavatelji su odmah pohrlili pohvaliti Josipin izgled i stil te ju počastili komplimentima poput “Jedna jedina”, “Kraljica”, “Umjetnica naša”, “Žena za sva vremena”, “Boginja”, “Predivna Josipa”, “Kraljica sa stilom” i slično.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.